Fener'e zırhlı otobüs

Fenerbahçe yönetimi, Rize deplasmanı dönüşü yaşanan silahlı saldırı sonrasında özel zırhlı bir otobüs siparişi vermek zorunda kaldı. Otobüsün camları atılacak taşlara dayanıklı olacak ve otobüsün içinde yabancı cisimler girmeyecek. İçinde ve dışında kameralar olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Nisan 2015 Güncelleme 28 Nisan 2015, 02:03
Fener’e zırhlı otobüs

İÇİNDEKİLER

Rize deplasmanı dönüşü yaşanan silahlı saldırı sonrasında Fenerbahçe yönetimi harekete geçti. Sarı-Lacivertli yönetimin önümüzdeki sezondan itibaren kullanılmak üzere kurşun geçirmeyen zırhlı özel otobüs siparişi verdi. Buna göre Fenerbahçe Futbol Takımı'nın otobüsünün camları ve birçok bölgesi yabancı maddelere karşı dayanıklı olacak ve o şekilde üretilecek. Özellikle camlar atılacak taş ve yabancı cisimlere karşı dayanıklı olacak ve içeriye kesinlikle yabancı cisimler giremeyecek. Otobüsün hem içinde hem de dışında kameralar olacak ve yapılacak muhtemel bir saldırıyı görüntüleyebilecek. Fenerbahçe yönetimi, bu şekilde Sarı-Lacivertli futbolcuların en azından psikolojik olarak daha rahat olacağını hesap ediyor.

BAŞKA BİR BRANŞIN HİZMETİNE VERİLECEK
Bu arada mevcut takım otobüsünün içinde ve dışında yer alan kameraların sayısının da arttırıldığı ifade ediliyor. Fenerbahçe Futbol Takımı'nın şu anda kullandığı otobüsün, önümüzdeki sezondan itibaren kulüpte başka bir branşın hizmetine sunulması bekleniyor. Fenerbahçe Kulübü'nün yeni otobüs için hangi firma ile anlaştığı ve maliyetinin ne kadar olacağı hakkında ise kesin bir bilgi verilmedi.