Zirveye füze düşü

Geçen hafta zirveyi ele geçiren Kanarya, Eskişehir önünde şans golü ile öne geçti... Fakat Emre'nin füzesi Fener'i 3 puandan etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Nisan 2015 Güncelleme 26 Nisan 2015, 00:32
Zirveye füze düşü

İÇİNDEKİLER

FeneR'e büyük darbe... Geçen hafta zirveyi Galatasaray'dan devralan Sarı-Lacivertliler, Eskişehirspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalıp ağır yara aldı. Eğer Cimbom bugün Gaziantep'i devirirse zirve yeniden el değiştirecek. Yarın da Beşiktaş 3 puanı alırsa Fenerbahçe bir anda 3. sıraya gerileyecek.

FENER ŞUT ÇEKMEDEN GOL ATTI
14. dakikada Gökhan Gönül getirdiği topu ceza alanı içinden ceza yayı üzerindeki Sow'a aktardı. Bu futbolcunun gelişine vuruşu farklı bir şekilde üstten auta çıktı. 22. dakikada serbest vuruşu Caner Erkin kullandı. Sert şutunda, top yandan az farkla dışarı gitti. 25. dakikada Sezer Öztürk'ün yerden sert şutunu kaleci Volkan Demirel direk dibinde iki hamlede kontrol etti. 33. dakikada Hasan Ali Kaldırım'ın soldan yaptığı ortada ceza alanında Sezgin Coşkun'dan dönen top takım arkadaşı Mustafa Yumlu'ya çarparak ağlara gitti ve Fenerbahçe 1-0 öne geçti. İlk yarı da bu skorla sona erdi.

VOLKAN KALESİNDE DEVLEŞTİ
52. dakikada Sow sağdan ceza sahasına girer girmez çok sert vurdu ama top az farkla auta gitti. 58. dakikada Mustafa Yumlu'nun yakın mesafeden kafa vuruşunu Volkan çok iyi kurtardı. 67. dakikada Causic çok sert vurdu, Volkan yine başarılıydı. 80. dakikada Eskişehirspor golü buldu. İkinci yarıda oyuna giren Emre Güral yaklaşık 30 metreden harika vurdu: 1-1. 88. dakikada Sow yakın mesafeden dokundu, Ali topa kapandı. Uzatma dakikalarında Serdar Özkan golle burun buruna geldi. Fakat Volkan mükemmel kurtarınca maç 1-1 sona erdi.