Otur yerine sıfır

Caner'i çıkartıp Kuyt'ı oyuna aldı... Emre'nin yerine Selçuk girdi. Fener 2 şok değişiklik sonrası beraberlik golü yedi. Diego'yu kenarda bekletti. Gol atmayı hiç düşünmedi. Eleştiri okları İsmail Kartal'a çevrildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Nisan 2015 Güncelleme 26 Nisan 2015, 00:20
Otur yerine sıfır

İÇİNDEKİLER

Dün Eskişehirspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalan lider Fenerbahçe, ayağına kadar gelen kısmeti tepti ve şampionluk yarışında son derece ciddi bir yara aldı. Özellikle 2. yarıda ev sahibi Eskişehirspor'un ardarda gelen ataklarına ve pozisyonlarına bir türlü çözüm üretilememesi Fenerbahçe ve teknik direktör İsmail Kartal için eksi puan oldu. Özellikle maçın 2. yarısında yapılan değişiklikler Fenerbahçe'yi daha da mahkum bir hale getirdi. Caner'in yerine Kuyt'ın alınması tepki gördü! Caner'in eski yeri sol beke çekilip, Hasan Ali Kaldırım'ın oyundan alınması herkesin ortak fikri oldu. Kaptan Emre Belözoğlu'nun yerine Selçuk Şahin'in alınması ise takımı daha da defansif hale soktu. Bunun ardından gelen Eskişehirspor'un beraberlik golünden sonra İsmail Kartal, tek kozu olan Emenike'yi oyuna sokmak zorunda kaldı. Kalan dakikalardaki çaba 3 puan için yeterli olmadı

SON 15 SEZONUN EN KISIR FENERBAHÇE'Sİ!
Maçta 6 şut girişiminde bulunan Fenerbahçe hiçbirinde kaleyi tutturamadı. Zaten Fener'in tek sayısı Mustafa Yumlu'nun kendi kalesine attığı golle geldi. Eskişehirspor'un 10 kornerine, Sarı-Lacivertliler 2 kornerle cevap verebildi. Bu arada Fenerbahçe'nin hücum gücü de Ersun Yanallı geçen sezonu mumla aratıyor. Süper Lig'de 28 hafta sonunda rakip ağları sadece 47 kez sarsabilen Sarı-Lacivertliler son 15 sezonun en kısır performansını sergiledi.

DIEGO: YANLIŞ ANLAMA VAR!

Maç öncesi konuşan Diego, kulübü şikayetiyle ilgili olarak "Bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum. İki taraf arasında. Başkanımızla küçük bir toplantı yaptık ve her şey şözüldü" dedi. Brezilyalı futbolcu, "Ben %100 motive ve hazır durumdayım. Fenerbahçe gibi bir takımın parçasıyım bu bile bir motivasyon sebebi" ifadesini kullandı.

VOLKAN'DAN KRİTİK HAMLE

Eskişehir atakları karşısında başarılı kurtarışlar yapan Volkan Demirel'in 80. dakikada Emre Güral'ın füzesinde yapabileceği fazla bir şey yoktu. Volkan maçın ardından üzgün bir şekilde soyunma odasına gitti.