Mayıstan sonra tufan!

Sneijder'in menajeri Albers, 2016'da bitecek sözleşmeyi uzatmak isteyecek. PSG, M.United ve Juve'nin ise teklif yapması bekleniyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Nisan 2015 Güncelleme 26 Nisan 2015, 00:25
Mayıstan sonra tufan!

İÇİNDEKİLER

Bu sezon ara transfer dönemini çok sessiz geçiren Galatasaray'da tek hareketlilik Wesley Sneijder olmuştu... Sarı-Kırmızılı yönetim, birçok takımdan teklif alan Hollandalı yıldızın menajeri Guido Albers ile İstanbul'da masaya oturmuş ve Sneijder'in takımda kalması sağlanmıştı. Fakat Galatasaray'ı sezonun bitmesiyle birlikte benzer, belki de daha zorlu bir Sneijder sınavı daha bekliyor. Ocak ayında İstanbul'dan ayrılırken, "Sezon bittikten sonra sözleşme uzatma görüşmeleri için döneceğim" diyen menajer Albers'in Haziran ayı başında soluğu yeniden Türkiye'de alması bekleniyor. Guido Albers'in 2016 yılında bitecek olan sözleşmeyi en az 2 yıl daha uzatmak için yeni göreve gelecek olan yönetimle kıran kırana pazarlıklar yapacağı belirtiliyor. Özellikle Albers'in talep edeceği yıllık ücretin yönetimi çok zorlaması büyük ihtimal.

PSG TRANSFER İÇİN ÖNEMLİ BİR BÜTÇE AYIRDI
Galatasaray yönetimini Sneijder konusunda bekleyen tek tehlike menajer Albers değil... Şimdiden birçok Avrupa deviyle adı anılan Hollandalı futbolcu için Manchester United, PSG ve Juventus için resmi teklifte bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Özellikle PSG'nin Sneijder için önemli bir transfer bütçesi ayırdığı Fransa basınında sık sık yazılıp çiziliyor. Taraftarın sevgilisi olan yıldız futbolcunun takımda kalması için yönetimin yoğun mesai harcaması bekleniyor.