Küçükken G.Saraylıydım

Beşiktaş'ın ara transferde aldığı gurbetçi futbolcu, "Aileden Galatasaraylıyız. Fakat burada gördüğüm şeylerden sonra artık Beşiktaşlıyım. Yıllardır burada oynuyor gibiyim" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Nisan 2015 Güncelleme 25 Nisan 2015, 00:51
Küçükken G.Saraylıydım

İÇİNDEKİLER

ARA transfer döneminde çok olaylı bir şekilde Beşiktaş'a transfer olan Tolgay Arslan kısa sürede gösterdiği performansa herkesin beğenisini kazandı... Hamburg'dan Beşiktaş'a gelişini Lig TV'ye anlatan gurbetçi futbolcu çok çarpıcı ifadeler kullandı. İşte o sözler:

BRUGGE'E ELENMEK ÜZÜCÜYDÜ
İstanbul çok büyük ve güzel bir şehir. Henüz tam alışamadım. Ancak Beşiktaş'a kolay adapte oldum. Almanya'da her gün daha fazla çalışmanız gerekirdi. Ama burada herkes gülüyor, şaka yapıyor. Bu değişik bir şey. Büyük bir aileye geldim. Yıllardır burada oynuyor gibiyim. Verilmiş sözüm vardı, bu nedenle Trabzonspor'a gitmedim. Para benim için her şey değil. Aileden Galatasaraylıyız ancak burada gördüğüm güzel şeylerden sonra artık Beşiktaşlıyım. 4.5 yıllık mukavelem var. Öncelikli hedefim Avrupa'nın büyük takımlarına gitmek değil, Beşiktaş'la şampiyonluk yaşamak ve takımı Şampiyonlar Ligi'nde başarıya taşımak. Üç kulvarda birden yarışmak zordu. Özellikle Brugge'e elenmek üzücü oldu. Kendi stadımızda oynasaydık puan olarak biraz daha önde olabilirdik. Kalan maçlarımızı tek tek kazanarak şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz"