Şampiyon olacağız

Hamzaoğlu Lig'de kalan 7 maçı kazanmaları halinde şampiyon olacaklarını söyledi. Galatasaray Teknik Direktörü sadece avantajı kaybettiklerini vurgulayarak, "İlerleyen haftalarda liderliği geri alacağımıza kesinlikle inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Nisan 2015 Güncelleme 24 Nisan 2015, 00:41
Şampiyon olacağız

İÇİNDEKİLER

Hamza Hamzaoğlu umut dağıttı... Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gazetecilerin sorularını cevaplayan G.Saray Teknik Direktörü, "Rakiplerimiz avantajlı bir duruma geçti ama ortada kaybedilmiş bir durum yok. Daha 7 hafta var. Kimsenin tüm maçları kazanacağının garantisi yok. Dolayısıyla henüz kaybettiğimiz birşey yok. Sadece avantajı kaybettik. İlerleyen haftalarda liderliği geri alacağımıza inanıyorum" dedi.

HAKEMLERİ KORUDU!
Hakemlerin art niyetli olduğuna inanmadığını vurgulayan Hamza Hamzaoğlu, "Bu hafta yenilmemize rağmen hakem Ali Palabıyık'ın yönetimini çok iyi buldum. Hakemler hata yapacaktır ama ben kasıtlı olduğuna inanmıyorum" dedi. Sadece derbi maçlarını önemli olarak görmediğini ifade eden Hamzaoğlu, "Diğer maçlarda önemli" dedi.

23 NİSAN'I DA KUTLADILAR
G.SarayIı futbolcular 23 Nisan nedeniyle Türk bayrağı açarak hatıra fotoğrafı çektirdi. İdmana sakatlığı süren Hamit Altıntop ile kontrol amaçlı salonda çalışan Chedjou katılmadı. Futbolcuların Trabzonspor yenilgisini üzerlerinden attığı ve moralli olduğu gözden kaçmadı.