O Fener için küflü nezarette yattı

Emenike formasını saygısızlık olsun diye çıkartmadı. Oyundan çıkacağını düşündü. Küf içinde sıcak yaz ayında .F.Bahçe için nezarethanede yattı. Buna rağmen geri döndü. O çocuk Fenerbahçe'yi hep istedi. Mesele satmak değil kazanmak. Satarsak çok zarar ederiz

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Nisan 2015 Güncelleme 20 Nisan 2015, 00:00
O Fener için küflü nezarette yattı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kulüp binasında basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi ve sarı-lacivertli taraftarlardan Emenike'ye sahip çıkmalarını istedi. Herkesin özellikle taraftarların Emenike'ye yardımcı olmasını isteyen Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:

Fenerbahce'
ye çok arzuladığı için geldi. Geldiğinde 3 Temmuz oldu. Vatan caddesinin nezarethanelerinde bodrum katlarında 4 gün küf içinde sıcak yaz ayında yattı, suçu ne! Fenerbahçe'ye transfer olmak başka hiçbir sucu yok. Suçu Fenerbahçe'ye transfer olması. Fenerbahçe'ye gelmesi bunun için Vatan'ın nezerathanelerinde 4 gün kaldı bir yabancı olarak. Siz oralarda kendinizi koyun yerine yabancı bir ülkede gidiyorsunuz şöhretli bir insan haline geliyorsunuz sonra sizi götürüyorlar emniyetin alt katında bodrumda nezarethaneye... Yabancı dil bilen yok.

HİÇ KİMSE O ANLARI YAŞAMAK İSTEMEZ

Ağır şartlarda orada uyumanız isteniyor 4 gün sonra oradan çıkarak takımın yine kampına gidiyorsunuz. Bu çocuk eziyet çekti. Hiç kimse onları yaşamak istemez. Ben gittim yanına gördüm beni gördüğü zaman gözleri faltaşı gibi açıldı. bir ümit bekledi. Ben korkma dedim hiçbir şey yok. Bazı değerlerimizi vefalarımızı unutmamız lazım. Eğer unutursak her şeyi kaybederiz. Bütün camiadan tek istediğim oyunculara karşı daha sabırlı olalım daha sabırlı bekleyelim. Bu çocuk bunları hak etmiyor. Taraftar sahip çıksın, o da gençtir hatalar yapmıştır bu hataları tekrarlamayacaktır kendisiyle konuştuk anlattık durumları.

10 MİLYONA SATARSIN AMA ONUN GİBİSİNİ ALAMAZSIN

Emenike'yi kazanalım, taraftar tepki vermesin ona sevgi göstersin. Bütün taraftardan ricam. Derbi maçta formayı saygısızlık olsun diye de çıkarmadı, oyundan çıkacağını düşündüğü için çıkardı. Orada gösterdiği tepki ben artık oyundan çıkıyorum Kuyt sakatlanınca kendisinin alınacağını zannetti. İsmail Kartal oyundan almazdı, devreyi bitirirdi, bitirmezse yuhalanır tamamen kaybedebilirdi. Kolay olan onu 10 milyona satmak. Ama 10 milyon Euro'ya onun gibi futbolcuyu alamazsınız. 13 milyon Euro verdik Emenike için. Mesele satmak değil, kazanmak. Satarsak zarar ederiz. O Fenerbahçe'de oynamayı hep arzu etti. Bunu göz ardı etmemek gerek.

Volkan DEMİR