G.Saray'a koruma kalkanı

Kritik sınav için dün akşam saatlerinde Trabzon'a giden Galatasaray'ı, bir grup taraftar karşıladı. Fener'in yaşadığı kurşunlanma olayı sonrası polis Trabzon'da adeta kuş uçurtmadı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Nisan 2015 Güncelleme 19 Nisan 2015, 01:29
G.Saray’a koruma kalkanı

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 27. haftasında bugün deplasmanda Trabzonspor'la oynayacağı maç için Galatasaray dün özel bir uçakla saat 17.30'da Trabzon'a gitti.

KAYBA TAHAMMÜL YOK
Galatasaray, Trabzon'
da bir grup taraftar tarafından karşılandı. Polis, iki hafta önce Fenerbahçe'ye yapılan saldırı nedeniyle çok geniş önlemler aldı. Sportif AŞ yöneticisi Ali Dürüst, "Sezonun en önemli, en zor deplasmanına gidiyoruz. Trabzonspor maçları zor ama hep zevkli olmuştur. Şampiyonluğu hedefliyorsak puan kaybına tahammülümüz yok. Lider gidip lider döneriz inşallah. Yarış sonuna kadar devam edecek" dedi.

Sol bekte tercih yine TELLES OLACAK
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Karabük maçında olduğu gibi sol bekte Alex Telles'i oynatacak. Son haftalarda performansında düşüş olan Olcan Adın'ın ise yedek kalması bekleniyor.

FELİPE MELO 2. YARIDA
Mucize
bir şekilde sahalara dönen Felipe Melo, Trabzon karşısında maça kulübede başlayacak. Brezilyalı yıldızın skorun durumuna göre 2. yarıda oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.