Fener'den İsrail çıkarması

Maccabi karşısında 2-0 yapan F.Bahçe Ülker 3. maçını deplasmanda oynayacak. Sarı-Lacivertli yönetim tam kadro İsrail'e giderken yoğun talep nedeniyle ekstra uçak kiralanacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Nisan 2015 Güncelleme 18 Nisan 2015, 00:20
Fener’den İsrail çıkarması

İÇİNDEKİLER

KAZANIRSA MADRİD'DEYİZ...
Euroleague çeyrek finalinde son şampiyon Maccabi'yi muhteşem bir oyunla 82-67 deviren Fenerbahçe Ülker seriyi 2-0'a getirerek büyük bir avantaj elde etti. Sarı lacivertliler pazartesi günü İsrail'deki maçı da kazanırsa adını Madrid'deki Final Four'a yazdıracak. Fenerbahçe yönetimi takımı İstanbul'da yalnız bırakmayacak. Sarı-Lacivertliler başta Başkan Aziz Yıldırım olmak üzere tam kadro İsrail'deki maça gidecek ve takıma destek verecek. Ayrıca Fenerbahçe camiasından da maça büyük ilgi var. Arena'daki maçlara kapalı gişe oynayan Fenerbahçe'de kongre üyeleri İsrail'e gitmek için yoğun talep oluşturdu. Yönetimin ekstra 1 uçak kiralaması gündeme geldi.

"ÇOCUKLAR İNANDI... KUPAYI İSTİYORLAR"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yaptığı açıklamada "Çocuklar inandı. Sadece bu turu değil, kupayı istiyorlar. Biz de onlara destek oluyoruz. Önce Tel Aviv'e gidip orada galip gelmek istiyoruz. Ardından da final-four için Madrid... Bu yolun sonu Madrid. Sezon başında hedeflerimizi bu doğrultuda koymuştuk. Ben Obradovic ve oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum" diye konuştu.