Fener'den baskın planı!

Futbolcularından skor üstünlüğünü hemen ele geçirmelerini isteyen İsmail Kartal," Dakikalar arttıkça moralleri ve dirençleri artar . Bunun önüne geçmeliyiz" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Nisan 2015 Güncelleme 18 Nisan 2015, 02:15
Fener’den baskın planı!

İÇİNDEKİLER

Ziraat Türkiye Kupası'nda Mersin İdmanyurdu'nu Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 4-1 yenerek yarı finale adını yazdıran Fenerbahçe, gözünü pazartesi günü Bursaspor ile oynayacağı kritik lig maçına çevirdi. Bursasspor maçının kritik bir viraj olduğunu söyleyen İsmail Kartal, bu karşılaşma için Sarı-Lacivertli futbolcuları uyardı. Oyuncularından skor üstünlüğünü hemen ele geçirmelerini isteyen Kartal, "Bursaspor tempolu ve dirençli bir takım. Golü erken bulup onları oyun disiplininden uzaklaştırmalıyız. Gol gecikirse biz disiplinimizden taviz vermeyeceğiz ancak rakibimizin direnci ve morali artacaktır. Saha içinde istekli, hırslı, tempolu ve gol yollarında da becerikli olmalıyız" dedi. Bu arada İsmail Kartal'ın futbolcularını Mersin ile oynadığı maçtaki performansından ve form durumundan oldukça memnin kaldığı da gelen haberler arasında.

HER BÖLGEDE RAKİPTEN ÇOK OLMALIYIZ!

Kartal'ın savunmanın iki kanadında oynayan Caner ve Gökhan'dan ataklara destek vermelerini buna karşın hücum hattına yakın oynayan kanat oyuncularından da top Bursaspor takımındayken savunmaya destek vermelerini istedi. Sahanın her bölgesinde rakipten fazla adamla oynamaları gerektiğini düşünen Kartal'ın tek düşüncesi sakatlıktan dönen oyuncuların idman eksiği.