Bu paralar haram olsun!

"Bu şirkete 7 milyon dolar ödedik. Bir gün gecikme için 5 milyon dolar daha istiyorlar. Ödediğimiz paralar haram olsun..." "Biz bunlara asla pabuç bırakmayız. Onlar Porsche alsın diye paramızı yedirmeyiz. Avukatları G.Saray kongre üyesi. Herşeyden önce ayıp denilen bir şey var"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Nisan 2015 Güncelleme 17 Nisan 2015, 00:52
Bu paralar haram olsun!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman haciz olayından sonra davalık olduğu şirkete ağır sözler söyledi. Orman yapılanın bir terbiyesizlik olduğunu öne sürerek, "Dava yargıda. Kendilerine bu parayı ödemeyeceğim. Bir masa ve kasadan ibaret olan bu şirket bu davayı bir servet edinme ve geçim kapısı yaptı. Bunlar parayı tahsil ederek Porshe arabalara binip Business Class'larda uçacaklar. Buna izin vermem. Biz yaptığımız akite göre bu firmaya 7 milyon dolar ödenmesi karşılığında sulh sağladık. Bu arkadaşlar Diyarbakırlı ve Murat Aksu ile ahbap dediler. Aksu bu konuda bize yardımcı oldu ama o da işi çözemedi" dedi.

KULÜBÜMÜZÜN HAKKINI ASLA YEDİRMEM
ORTADA yanlış yapılmış bir anlaşma olduğunu dile getiren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Şirketin avukatları da Galatasaray kongre üyesi. Bunu yapana da yaptırana da bu parayı haram ediyorum. Bunları Beşiktaş'a musallat eden biz değiliz ancak çözmek bizim işimiz. Beşiktaş'ın hakkını asla yedirmem. Biz bunlara asla pabuç bırakmayız" ifadesini kullandı.

DAVAYI KAZANSAK PARAYI GERİ ALAMAYIZ
GELDİKLERİNDE Beşiktaş'ın güllük gülistanlık olmadığına dikkat çeken Orman, "Biz Ferrari'ye 8 milyon dolar bu firmaya da 7 milyon dolar ödedik. Şimdi Beşiktaş'tan 5 milyon dolar daha talep ediyorlar. Haciz yapmak istedikleri sandalyenin parası 10 bin lira. Bu ucuz ve terbiyesiz işlere ödün vermeyiz. Biz parayı ödesek, sonra davayı kazansak bu parayı geri alamayız" dedi.

BİZİM YAPTIĞIMIZ TÜM ÖDEMELER KAYITLI
KENDİSİNİN Beşiktaş camiasının başkanı olduğunu belirten Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Öyle boş konuşamayız. Bizim bu şirkete yaptığımız tüm ödemeler kayıtlıdır. Birçok kurum tarafından denetleniyoruz. Beşiktaş'ın ismini kullanarak hiçbir işe girmedim. Ben burada konuşmam isim vermem ama şunu söyleyeyim Beşiktaş'ın hakkını yedirmem" dedi.

BAŞKANLIĞIM DÖNEMİMDE BİR TANE İŞ İHALESİ ALMADIM
ORMAN başkanlığı döneminde 'Servetini Beşiktaş'tan yaptı' demesinler diye bir tane iş ihalesi almadığını söyledi. Orman, "Bizde düello kültürü yok pusu kültürü var. Bizi sürekli eleştirenlere soruyorum. Beşiktaş için ne yaptınız. Bir loca mı aldınız" diye konuştu.

40 KÖPEK HAVLAR
BORÇLARINI düşüreceklerini söyleyen Orman, "Stadı bitireceğiz ve Akatlar'daki tesisi yapacağız. Pendik'i yeni haliyle yapacağız. Transferleri yapıp sezona hazırlayacağız. Bütün konsantrasyonumuz bununla alakalı. Bir kurdun arkasından 40 köpek havlar. Bizim arkamızdan da konuşan olacaktır. İşimizi yapmazsak o zaman kendimi yargılarım" diye konuştu.

SEZON SONU ŞAMPİYONLUK BİZİM OLACAK
FİKRET Orman toplantıda Süleyman Seba'dan sonra kendisi kadar çalışan bir başkan olmadığını dile getirdi. Beşiktaş Başkanı, "Şimdi çene zamanı değil icraat zamanı. Bir maçta berabere kaldık bütün camia düşüyor. Ne oldu? Bu takım sezon sonunda şampiyon olacak. Bunu bu sezon fazlasıyla hak ettiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.