Kuyt'tan duygusal veda!

FB TV'ye Genel Sekreter Mahmut Uslu ile birlikte çıkan Kuyt, "Kararımı 2 hafta önce vermiştim. Trabzon'da yaşanan olayla ilgisi yok. 4. yıldızı takarak ülkeme gitmek istiyorum "dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Nisan 2015 Güncelleme 11 Nisan 2015, 00:38
Kuyt’tan duygusal veda!

İÇİNDEKİLER

Dün Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Hollandalı yıldız Dirk Kuyt, önümüzdeki sezon Fenerbahçe'de futbol oynamayacağını ve eski takımı Feyenoord'a transfer olacağını açıkladı. Kuyt, sonrasında Fenerbahçe TV'ye genel sekreter Mahmut Uslu ile birlikte çıktı. Kararını 2 hafta önce verdiğini söyleyen Kuyt, "Son derece duygusal bir karar oldu. Bununla ilgili çok uzun süre düşündüm. Şunu net bir şekilde söylemek istiyorum. Ben ve ailem buraya geldiğimizden günden itibaren bu kulübün bir parçası olarak hissettik kendimizi. Dün akşam başkanımla yaptığım toplantı, benim için son derece duygusaldı. Bana söyledikleri bir hediye gibiydi. Kulüp gelecek yılda benim burada kalmamı istiyordu. Bu kararı şu an açıklamanın önemli olduğunu düşündüm. Bunu yüz yüze başkana söylemek önemliydi. Başkasından duymamalıydı." dedi.

USLU: TEKRAR FENERBAHÇE'YE GELİP ÇALIŞABİLİR
Kariyerine Feyenoord'da devam edecek olmasının Trabzon'da yaşanan saldırı ile hiçbir ilgisinin olmadığını söyleyen Kuyt, "Her zaman baskıya alışığım. Bu sayede elimden gelenin en iyisini yapma imkanı buluyorum. Bu yıldan çok eminim. Sadece kendimden değil, takıma ve herkese inanıyorum. Bu ekiple şampiyon olacağımıza inanıyorum" dedi. Kuyt'ın çok iyi bir profesyon olduğunu söyleyen Uslu, "Kuyt. sonrasında tekrar F.Bahçe'ye gelip çalışabilir" ifadesini kullandı.