F.Bahçe'den Cim-Bom'a Fernandao çalımı

Fenerbahçe, Hamza Hamzaoğlu'nun çok istediği Fernandao'yu Galatasaray'a kaptırmamak için gizlice harekete geçti ve bu futbolcunun menajeriyle görüştü.

Giriş Tarihi 09 Nisan 2015, 00:00 Güncelleme 09 Nisan 2015, 10:31
F.Bahçe’den Cim-Bom’a Fernandao çalımı

İÇİNDEKİLER

Silahlı saldırıyla sarsılan Fenerbahçe bir yandan bu olayın etkisinden kurtulmaya çalışırken bir yandan da çok önemli transfer hamleleri yapıyor. Sarı-lacivertli ekibin, Bursaspor'un kiralık golcüsü Fernandao için ciddi adımlar attığı öğrenildi.

F.Bahçe'nin, İstanbul'a gelen Brezilyalı futbolcunun menajeri Eduardo Uram'la görüştüğü belirlendi. Kamuoyundan gizlenen görüşmenin olumlu geçtiği bildirilirken, tarafların temel konularda anlaşma sağladığı ifade edildi. G.Saray'ın hocası Hamza Hamzaoğlu'nun da istediği 28 yaşındaki Fernandao'nun bonservisi Atletico Paranaense'de. Brezilya kulübüyle mukavelesi 2016'da bitecek golcü futbolcunun sözleşmesinde "5 milyon euro'ya serbest kalır" maddesi var. F.Bahçe'nin 5 milyon euro'nun yanı sıra Fernandao'ya da 2 milyon euro imza parası vermeye hazır olduğu kaydedildi. Bursa yönetimi ise "Fernandao'da satın alma opsiyonu bizde. Sezon sonu karar vereceğiz" demişti.

Kaynak: Fotomaç