Saray karıştı

Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak, başkan adayı Dursun Özbek'e "Galatasaray'a hizmete varız ama seninle birlikte değiliz" diye rest çekti... Hamdi Yasaman, Albayrak'ı kulüp üzerinden reklam yapmakla suçladı. Başkan Duygun Yarsuvat ise son noktayı koydu: "İstifa et Hamdi"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Nisan 2015 Güncelleme 02 Nisan 2015, 02:26
Saray karıştı

İÇİNDEKİLER

Seçime sayılı günler kala Galatasaray'da ortalık adeta toz duman... Sarı-Kırmızılı takım ligde şampiyonluğa koşarken yönetim Kurulu'nda deprem yaşandı. Cumartesi günü gerçekleşen Mali Genel Kurul'daki yaşananlar Yönetim Kurulu toplantısına da yansıdı. Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak, başkan adayı olmaya hazırlanan Dursun Özbek'i şoke eden kararlarını açıkladı. Albayrak-Dürüst ikilisi Dursun Özbek'e desteklerini çektiğini söyledi. Dürüst ve Albayrak, aday Dursun Özbek'e "Galatasaray'a hizmete devam ama sizinle değil. Biz yokuz" dediler. Özbek'in kafasında bu ikili hakkında soru işaretleri vardı ama somutlaşmamıştı. Yönetimde yaşananlar sadece bununla da sınırlı değildi. Albayrak-Özbek kavgası sırasında Hamdi Yasaman, Albayrak'ı kulüp üzerinden reklam ve şov yapmakla suçladı. Yasaman, "Hiçbir şeyden haberin yok! Futbol şubesini böyle nasıl yönetiyorsun?" diyerek Albayrak'a çıkıştı.

YARSUVAT'I DA KIZDIRDILAR!
Büyük ve hararetli kavganın ortasında kalan Başkan Duygun Yarsuvat masaya yumduğu koydu. Sakin mizaçlı Başkan Duygun Yarsuvat dayanamadı ve "Hamdi (Yasaman) madem memnun değilsin, o zaman istifa et" dedi. Duygun Yarsuvat'ın bu çıkıyı sonrasında İkinci Başkan Hamdi Yasaman ile de ipler kopmuş oldu. Dursun Özbek, 23 Mayıs'ta yapılacak seçimler öncesinde listesinde istediği bir isimden daha red cevabı aldı.

ÜSTÜNBERK DE 'YOKUM' DEDİ
Dursun Özbek, yönetimine girmesi için teklifte bulunduğu Hakan Üstünberk'ten olumsuz yanıt aldı. Camiada basketbol şubesini ayağa kaldıran isim olarak bilinen Üstünberk "Teklifiniz için teşekkürler. Ama görev yapmayı düşünmüyorum" dedi. Hakkında çıkan haberleri de yalanlayan Üstünberk'in Mayıs ayındaki seçime başkan ya da yönetici adayı olarak girmeyeceği öğrenildi. Özbek'in Mali Genel Kurul'daki konuşmaları ile dikkat çeken genç üyelerden bazıları listesine almayı planladığı da iddialar arasında.