Haziran'da görüşelim

Bir süredir Van Persie'nin ismini Fenerbahçe ile birlikte yazan İngiliz gazeteciler, menajer Maikel Stevens'a transferle ilgili son durumu sordu... Sarı-Lacivertliler'in ilgisini yalanlamayan Stevens, "Bu konuyu haziranda görüşelim" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Nisan 2015 Güncelleme 02 Nisan 2015, 02:25
Haziran’da görüşelim

İÇİNDEKİLER

Hem 4. yıldız mücadelesi veren hem de gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de gündemdeki isim Robin van Persie... İngiliz basınında ismi bir süredir Sarı-Lacivertli kulüp ile anılan Hollandalı golcü konusunda dün önemli bir gelişme yaşandı. Robin Van Persie'nin menajeri Maikel Stevens, transferle ilgili İngiliz gazetecilere konuştu. Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcuya olan ilgilisini yalanlamayan Maikel Stevens, "Şu anda transferle ilgili konuşmam doğru olmaz. Manchester United'la süren bir sözleşmesi ve çok önemli maçları var. Robin'e birçok kulübün ilgi göstermesi doğal. Çünkü o büyük bir golcü. Sezon sonunda neler olacağını hep beraber göreceğiz. Bu nedenle bu konuyu haziran ayından önce sizinle konuşmam doğru olmaz" ifadesini kullandı.

AYRILIK MASADA OLACAK
Menajer Stevens
'ın yaptığı bu açıklamalar İngiliz basınında, "Robin Van Persie'nin Manchester United'da mutlu olmadığını artık herkes biliyor. Sezon sonunda mutlaka takımdan ayrılmayı masaya yatıracaktır. Menajerin ısrarla haziran vurgusu yapması bu yüzden" şeklinde yorumlandı.

ÇİZME'DEN MILAN İDDİASI!
Öte yandan İtalyan basını, Van Persie'nin transferi için Milan'ın devreye girdiğini yazdı. Yeni sezonda önemli yıldızları kadroya katmayı planlayan Milan'ın ilk hedefinin Hollandalı forvet olduğu öne sürüldü. Gazete ve internet sitelerine göre Milan, 15 milyor Euro ödemeyi gözden çıkardı.