Erdoğan Türkiye için büyük şans

Cumhurbaşkanı Erdoğan iyi bir Fenerbahçeli. Gol attığımda zaman zaman bana mesaj atarak tebrik eder. Kendisi Türkiye için büyük bir şans.Türkiye'de derimin rengi yüzünden hiç rahatsızlık duymadım. Kim Türkiye'de ırkçılık var diyorsa yalan söyler. Emenike olayının da ırkçılıkla ilgisi yok

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Nisan 2015 Güncelleme 02 Nisan 2015, 02:23
Erdoğan Türkiye için büyük şans

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, milli takım için bulunduğu Fransa'da yaptığı açıklamalarla Cuhmurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zaman zaman kendisini aradığını ve insanların Erdoğan'ı çok sevdiğini söyledi. Fransa'da bulunan Dakar FM 94.5 radyosunun programına katılan Moussa Sow, şu ifadeleri kullandı: "Erdoğan'a hayranım. Kendisi çok iyi bir Fenerbahçeli. Futbolu da çok iyi bilen bir insan. Attığım gollerden sonra zaman zaman mesaj atarak beni tebrik eder. Kendisi Türkiye için çok büyük bir şans. İnsanlar kendisini çok seviyor." Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını da değerlendiren Moussa Sow, "Ligin bitimine 9 maç kaldı. 9 maçı da kazanacak bir takım varsa o da Fenerbahçe. Daha nice üst üste maçlar kazanmıştık. Bu kez de başarabiliriz ve şampiyonluk ipini göğüsleyebiliriz" dedi.

EMENIKE OLAYININ IRKÇILIKLA BİR İLGİSİ YOK

Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı çok istediğini söyleyen Sow, "O şarkıyı duymak için sabırsızlanıyorum" ifadesini kullandı. Türkiye'de ırkçılığın olmadığını da belirten Senegalli futbolcu, "Türkiye'de derimin rengi yüzünden hiç rahatsızlık duymadım. Kim Türkiye'de ırkçılık var diyorsa yalan söyler. Emenike olayının da ırkçılıkla bir ilgisi yok. Fenerbahçe'de mutlu ve huzurluyum. Transfer benim gündemimde yok" şeklinde konuştu.