Business skandalı

Milli Takım'dan ayrılmak zorunda kalan oyunculardan 6'sının Amtserdam-İstanbul uçağında Business class sınıfında diğer 4 oyuncunun ise ekonomi classa't uçması tartışma yarattı.B usiness class sınıfında uçanların Fenerbahçeli ve Galatasaraylı olması ise sosyal medyada büyük eleştirilere yol açtı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Nisan 2015 Güncelleme 01 Nisan 2015, 01:46
Business skandalı

İÇİNDEKİLER

A Milli Takımımız'ın Hollanda ile oynadığı karşılaşma sonrası yaşanan bir gelişme tepkilere neden oldu. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim kafilede bulunan 10 oyuncuyu sakatlığı nedeniyle İstanbul'a göndermek zorunda kaldı. 10 futbol cu THY'nin Amsterdam-İstanbul tarifeli uçakla Türkiye'ye dönerken uçakta yeterli sayıda business class sınıfı koltuk bulunamaması nedeniyle oyuncuların kendi aralarında bir karar al- dığı ortaya çıktı. Fenerbahçeli ve G.Saraylı Emre Belözoğlu, Hamit, Hakan Balta, Gökhan Gönül, Burak Yılmaz ve Mehmet Topal'ın daha yaşlı olduklarını öne sürerek business class sınıfında uçmaları tepkilere neden oldu.

ÇİFTE STANDART

Beşiktaşlı Ersan Gülüm
ve Gökhan Töre ile Başakşehirli Volkan Babacan ve Bursasporlu Serdar Aziz'in ise ekonomi class'ta uçmaları özellikle Beşiktaş cephesinde hoş karşılanmadı. Sosyal medyada yapılan eleştirilerde yaş kıstasının bahane olduğu görüşü hakimdi. Fenerbahçeli ve Galatasaraylı futbolcuların birlikte hareket ettiği iddiaları gündeme sarsarken bunun çifte standart olduğu görüşü hakim oldu. Bu nedenle sosyal medya oturma planına öfke yağdırdı.