Jubilesinde bile şov yaptı

Alex'in jübilesi hem şölene hem de zevkli ve çekişmeli bir maç asahne oldu. Palmeiras 1999 ile Alex'in takım arkadaşları karşılaştı.M açı 5-3 kazanan Palmeiras 1999'da Alex2 kez fileleri havalandırdı. Tuncay Şanlı da attığı 2 golle gecenin yıldızlarındandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mart 2015 Güncelleme 30 Mart 2015, 01:11
Jubilesinde bile şov yaptı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de 9 yıl futbol oynayan efsane kaptan Alex de Souza, ülkesinin Palmeiras takımıyla kariyerinde beraber forma giydiği arkadaşları arasında oynanan jübile maçıyla futbol hayatını noktaladı. Jübile maçında 2 gol atan Alex Palmeires 1999 takımında forma giydi. Karşılaşmayı Alex'in formasını giydiği Palmeires 1999, ilk yarıyı 3-2 yenik kapatmasına rağmen 5-3 kazandı. 1999'da Güney Amerika'nın Şampiyonlar Ligi niteliğindeki Libertadores kupasını kazandığı Palmeiras kadrosundaki arkadaşlarıyla beraber sahaya çıkan Alex, kariyerinde birlikte oynadığı arkadaşlarından oluşan takıma karşı mücadele etti. Takımların teknik direktörlüğünü Arthur Zico ve Luiz Felipe Scolari üstlendi.

TUNCAY ŞANLI'NIN 2 GOLÜ YETMEDİ...
Alex'in eski takım arkadaşlarının kadrosunda Tuncay ve kaleci Rüştü de yer aldı. Tuncay Şanlı maçta 2 gol atmayı başardı. Alex'in Rüştü'ye attığı bir gol ise jeneriklik olacak güzellikteydi! Karşılaşmada bir zamanlar Fenerbahçe formasını giyen Deivid, Lugano, Appiah, Aurelio ile Kezman da yer aldı. Karşılaşmanın bitiş düdüğü de yine Alex'ten geldi. Alex bitiş düdüğüyle birlikte mutlu ve duygusal anlar yaşadı.

TUNCAY VE RÜŞTÜ HATIRASI!
Alex'in jübilesine davet ettiği tüm futbolcular jübilesine katıldı. Rüştü Reçber ile Tuncay Şanlı Alex ile hem hasret giderdi hem de hatıra fotoğrafı çektirdi. Brezilyalı yıldız yıllarca emek verdiği Fenerbahçe formasıyla jübile yapma isteği ise Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tarafından cevapsız bırakılmış, bir nevi olumsuz karşılanmıştı.