Gönlü çok temiz!

Kartal, "Emenike kalbi temiz bir çocuk. Derbi maçta hemen oyundan alsaydım formayı yere atabilirdi. Bunlar anlık kararlar" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mart 2015 Güncelleme 28 Mart 2015, 01:12
Gönlü çok temiz!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, derbi maçta taraftarların tepkisi nedeniyle oyunu terk eden ve takıma verilen iki günlük izinde İngiltere'ye giden oyuncuları Emmanuel Emenike'nin toparlandığını söyledi.

SANİYELİK KARARLAR
Emenike'yi kazanmak istediğini söyleyen Kartal, "Emenike kalbi temiz bir çocuk. Oyundan çıkarken bütün tribünler tepki koydu. O anda oyundan alsaydım, formayı da yere atabilirdi. O tribünler inseydi aşağıya ne olurdu, her şey biterdi. Orada bir konuştuk. '15 dakika daha oyna' dedik. Hem takımın kazanmasını hem de Raul Meireles'in sakatlığını düşündük. Saniyelik, anlık şeyler bunlar, kolay karar verilecek şeyler değil. Orada biz soğukkanlı durduk, o da 'devreye kadar tamam hocam oynarım sorun değil' dedi" ifadesini kullandı

KADIKÖY'DE FORMA GİYECEK Mİ?
Emenike'nin iç saha maçlarında oynatılıp oynatılmaması ile ilgili olarak konuşan Kartal, "Kuyt ve Meireles sakat. Her oyuncumuzu en iyi şe- kilde kullanmalıyız" dedi.

OYUNCULARIMA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİM
İsmail Kartal, "Bugüne kadar bütün oyunculara sahip çıktım, çıkmaya da devam edeceğim. Önce özgüven kazanmalarını sağlayacağız ki emin adımlarla ilerleyebilelim" dedi.