Bu maçı alacağız başka yolu yok!

4 maçta 4 puan alabilen Ay-Yıldızlılar, Amsterdam Arena'da Hollanda ile karşılaşacak. Alman hakem Brych'in yöneteceği kader maçı saat 21.45'te başlayacak... Hedef, güçlü rakibimizi yenip Euro 2016 finalleri için "Biz de varız" demek.. Milliler'de kart cezalısı Arda, Hollanda'da sakatlığı süren Robben&V.Persie yok

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mart 2015 Güncelleme 28 Mart 2015, 01:05
Bu maçı alacağız başka yolu yok!

İÇİNDEKİLER

Rakip Hollanda hedef zafer... Euro 2016 elemeleri A Grubu'nda mücadele eden Milli Takımımız kader sınavında bu akşam Hollanda ile Amsterdam'da karşılaşacak. Saat 21.45'te Show TV'den naklen yayınlanacak maçı Alman Futbol Federasyonu'ndan Felix Brych yönetecek. Grubunda oynadığı 4 maçta sadece 4 puan toplayan Milli Takımımız bu akşam güçlü rakibini devirerek finaller için yeniden iddialı konuma gelmek istiyor. A Grubu'nda 4 maçta 12 puanla Çek Cumhuriyeti ilk sırada yer alırken, İzlanda'nın 9, Hollanda'nın ise 6 puanı bulunuyor. Tek galibiyetini kasım ayında 3-1'lik skorla Kazakistan'a karşı alan Fatih Terim'in öğrencileri, bu akşam elemelere yeni bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Grupta bu akşam 17.00'de Kazakistan- İzlanda ve 19.00'da Çek Cumhuriyeti- Letonya maçları da oynanacak.

TEK SIKINTI, ARDA TURAN'IN YOKLUĞU OLACAK
MİLLİ Takımımız, Hollanda karşısında çok önemli bir silahından yoksun olacak... Sarı kart cezalısı Arda Turan bu akşam forma giyemeyecak. Hollanda'da ise sakatlığı bulunan Arjen Robben ve Robin van Persie görev yapamayacak. Salı günü özel maçta Lüksemburg ile karşılaşacak olan Milliler, 12 Haziran'da ise grupta Kazakistan deplasmanına çıkacak.

ARENA KIRMIZI BEYAZ OLACAK
Hollanda Futbol Federasyonu'nun ayırdığı 2 bin 500 bileti kısa sürede tüketen gurbetçi taraftarlar bununla da yetinmedi... Amsterdam Arena'da en az 10 bin Türk bekleniyor.
EURO 2016 elemelerinde Milli Takımımız'ın Hollanda ile oynayacağı kader maçına çok büyük ilgi var... Hollanda Futbol Federasyonu'nun ayırdığı 2 bin 500 bileti çok kısa bir sürede tüketen gurbetçi vatandaşlarımız bununla da yetinmedi. Gurbetçilerin, Hollandalı arkadaşları aracılığıyla birçok bilete ulaştığı ve 53 bin kapasiteli Amsterdam Arena'da 10 bine yakın Türk'ün olacağı öğrenildi. Milli Takımımız böylece kritik Hollanda maçında arkasında çok büyük bir destek bulacak.