Kartal'ın Cech atağı

Tolga ve Cenk'in sakatlıkları nedeniyle canı çok yanan Kartal Cech için atağa geçti... "Seneye Chelsea'de yokum" diyen Çek kaleci Siyah-Beyazlılar'ın menajer aracılığıyla yaptığı teklife sıcak baktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mart 2015 Güncelleme 26 Mart 2015, 02:04
Kartal’ın Cech atağı

İÇİNDEKİLER

Chelsea'nin deneyimli kalecisi Petr Cech, Courtois'nın arkasında yedek beklemek istemediğini açıklamasının ardından Beşiktaş harekete geçti. Tolga ile Cenk'ten istediği verimi alamayan ve Avrupa'dan bu nedenle elenip Fener derbisini 3. kaleciyle tamamlayan Beşiktaş, kaleyi sağlama almak istiyor. Siyah-Beyazlı yönetim, Çek kalecinin menajeriyle ön görüşme yaptı ve Cech'i istediklerini iletti. "İkinci kaleci olarak bu sezon devam ederse seneye Londra'da yokum" açıklaması yapan Cech, Beşiktaş'ın teklfine sıcak baktığı öğrenildi. İngiliz basını; Cech ile Arsenal ve Liverpool'un ilgilendiğini; deneyimli kalecinin ayrılması halinde Chelsea'nin 5 milyon Sterlin bonservis bedeli talep edebileceğini yazıyor.

DEVLERDE ÇOK İSTİYOR AMA İLK TERCiH BEŞİKTAŞ
Başta Premier Lig kulüpleri olmak üzere birçok takımın listesinde yer alan Petr Cech'in 'İlk 11 garantisi' olduğu için Beşiktaş'a çok sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

COURTOİS GELİNCE YEDEK KALDI
PETR Cech, A.Madrid'den Courtois'in gelmesinin ardından yedek kulübesine mahkum kaldı.