Cimbom artık 'üç' istiyor!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mart 2015 Güncelleme 21 Mart 2015, 01:04
Cimbom artık ’üç’ istiyor!

İÇİNDEKİLER

İki haftada kaybettiği 5 puanla liderliği Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray bu akşam çok önemli bir maça çıkacak. Sarı- Kırmızılılar, hafta içinde teknik adam değişikliği yaşayan Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak. Saat 19.00'da başlayacak maçta Hüseyin Göçek yönetecek. Cimbom'da sakatlığı süren Melo, Semih ve Sabri forma giyemeyecek.

3 PUANI ALIP DERBİNİN KEYFİNİ YAŞAYACAĞIZ
KAPTAN Selçuk İnan, Kasımpaşa karşısında kazanmaktan başka çareleri olmadığını söyledi. Yıldız futbolcu, "İki haftada 5 puan kaybedip kredimizi tükettik. Kasımpaşa'yı yenip pazar günü derbiyi keyifli bir şekilde izlemek istiyoruz" dedi.

GALATASARAY'DA GÖZLER SNEİJDER'İN ÜZERİNDE
Fenerba hçe ve İstanbul Başakşehir maçlarında gösterdiği kötü performansla eleştiri oklarının hedefi olan Wesley Sneijder bu akşam Kasımpaşa karşısında Galatasaray'ın en büyük kozu olacak... Hafta içi idmanlarda çok istekli bir görüntü çizen Hollandalı yıldızın bu akşam nasıl bir oyun sergileyeceği merakla bekleniyor.

VE BURAK YILMAZ GERİ DÖNÜYOR!
CEZASI nedeniyle Başakşehir önünde forma giyemeyen ve hafta içinde de sakatlığı nedeniyle sıkıntı yaşayan Burak Yılmaz bu akşam 11'de olacak. Yıldız futbolcu, Umut ile birlikte ileri uçta görev yapacak.