Felipe Melo dönüyor!

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo'nun danışmanı Ümit Akbulut, başarılı futbolcunun rehabilitasyon süreciyle ilgili olarak önemli bilgiler verdi.

Giriş Tarihi 20 Mart 2015, 00:00 Güncelleme 20 Mart 2015, 22:47
Felipe Melo dönüyor!

İÇİNDEKİLER

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Akbulut, "İki hafta önce Brezilya'ya gitti. Aslında biraz dinlenmesi gerekirdi; ama hemen çalışmaya başladı. Ağırlık çalışıyor. Çok hırslı bir çocuk. En kısa zamanda dönmek istiyor. Boş oturmak istemiyor. Kanı kaynıyor. Kimse onu tutamaz. Evet bir an önce gelmek istiyor. Değişik karakterli, bol bol çalışıyor. Galatasaray aşkı çok büyük. Normalde, onun yerinde başkası olsa, şu anda onun yaptıklarının üçte birini yapamazdı. Bana 2 hafta sonra İstanbul'a gelecek" dedi.

Önceki İstanbul'a gelen Drogba'yla önemli bir proje hazırlığında olduklarını dile getiren Akbulut, "Dider Drogba B4L Şirketine ortak. Bu yüzden hem Galatasaray'daki arkadaşlarını görmek, onlara şampiyonluk yolunda destek olmak hem de yeni projemizi konuşmak için geldi. 1 gün kaldı. ABD'den sanatçı getireceğiz. Şirketin 4 ortağının bu konuda karar vermesi gerekiyordu" ifadelerini kullandı.

Ümit Akbulut, "Drogba, Türkiye'yi çok seviyor. Duygulanıyor. Bana sorarsanız. Buradan gitmeyi hiç istemedi. O yüzden her gelişi onu daha da duygulandırıyor. Galatasaray, onun içerisinde ömür boyu kalacaktır.
Dider Drogba gibi bir ismin şartları var. O şartlara uyulmadığı zaman tabii ki başka bir kulübe başvurması gerekir. Bana göre üzülerek gitti. Yoksa seve seve Galatasaray'da top oynardı" şeklinde konuştu.

Colin Kazım'ın da temsilciliğini yapan Akbulut, "Kazım, A Milli Takım'a yeniden çağrıldı. İstediği de buydu. Yarı Türk yarı İngiliz. Ama karakteri, yapısı, düşüncesi Türk mantığında olduğu için Türkiye'den ayrılmak istemiyor. Şu anda Feyenoord'ta çok başarılı oynuyor. Ama onun her zaman istediği şey Türkiye'de oynamak. Fatih Terim ona bu şansı verdiği için çok mutlu. Bana sabah yaptığımız konuşmada 'Haberleri duydun mu, milli takıma çağrılıyorum' dedi. Gerçekten çok mutlu; aşırı derecede. Hollandalıların da milli takımımızla yapacağı maçta Kazım'dan çekineceklerini düşünüyorum. Gelecek sezon tekrar Türkiye'de oynamayı istiyor. O da Türkiye'den üzgün ayrıldı. Feyenoord'ta oynaması onun için pozitif bir değişiklik oldu. Ama Türkiye'de yeniden oynamak ona daha iyi hissettiriyor" dedi.