Yıldırım baskı

Sezon başı "Başarı İsmail Kartal'ın başarısızlık Aziz Yıldırım'ın" diyen F.Bahçe Başkanı sözünden döndü. Bu sözler yerine internette de aynı haberin başlığı", Başarı da başarısızlık da hepimizin" diye değiştirildi. Ancak olay sosyal medyada büyüyünce eski tweet tekrar atıldı. Yanlışlık olduğu açıklandı. Aziz Yıldırım, Ankara'dan dönüş sırasında İsmail Kartal'ı uçakta yenilgi için fırçaladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mart 2015 Güncelleme 17 Mart 2015, 01:11
Yıldırım baskı

İÇİNDEKİLER

Ligin 24. haftasında Başkent deplasmanında Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilerek şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan Fenerbahçe'de karşılaşma sonrasında enteresan olaylar yaşandı. Pazar gecesi Fenerbahçe'nin resmi twitter hesabında yazılı olarak duran ve Başkan Aziz Yıldırım'ın İsmail Kartal'ın göreve gelişi sırasında söylediği "Bundan sonra başarı İsmail Kartal'ın başarısızlık ise Aziz Yıldırım'ındır" tweeti hesaptan kaldırıldı ve "Aziz Yıldırım'ın ağzından "Başarı da başarısızlık da hepimizin" sözü konuldu. Ancak bu olay sosyal medyana yankılanıp tepki meydana gelince eski orjinal tweet tekrardan atıldı. Fenerbahçe Resmi sitesinden sabah saatlerinde yapılan açıklamada ise olayın sehven (yanlışlıkla) meydana geldiği ve gerekli düzeltmenin yapıldığı ifade edildi. Bu olay Başkan Aziz Yıldırım ile teknik patron Kartal'ın arasına kara kedi girdi yorumlarına neden oldu!

YILDIRIM: HERKES KENDİNE ÇEKİDÜZEN VERSİN...

Bu arada Ankara dönüş yolunda Yıldırım'ın Kartal'a takım ile ilgili sıkıntılarını dile getirdiği, ortaya konan futbolu beğenmediği belirtildi. Yıldırım'ın "Çok fazla hata yapmaya başladık. Takımda kimin ne yaptığı belli değil. Saha içinde herkes kendine göre hareket ediyor. Bir an önce kendimize gelip toparlanmamız gerek" dediği ifade edildi. Yıldırım'ın, Beşiktaş derbisi öncesi sık sık Samandıra'ya geleceği de ifade edildi.