Zirve için Pire'yi yaktı!

Fenerbahçe Ülker, Yunanistan'ın Pire kentinde Olimpiakos'u devridi... Euroleague TOP 16 turu F Grubu'nda zirveye yerleşti. Üst üste 7. galibiyetini alan temsilcimizde Goudelock 24 sayıyla coştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mart 2015 Güncelleme 14 Mart 2015, 00:58
Zirve için Pire’yi yaktı!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Ülker, Yunanistan'da destan yazdı... Koç Obradovic ile bu sezon Euroleague'de final 4 hedefi koyan Sarı-Lacivertliler Avrupa'nın en zor deplasmanlarından biri olarak kabul edilen Olympiakos deplasmanında rakibine acımadı! TOP16 F Grubu'nda lider Olympiakos'a konuk olan temsilcimiz zorlu deplasmanda 73-64 kazandı güçlü rakibini yerinden ederek zirveye oturdu. Üst üste 7. galibiyetini alan Fenerbahçe Ülker'de Goudelock 24, Bjelica 16 sayıyla oynadı.

FENER SERİ BİTİRDİ!
Bu sonucun ardından Fenerbahçe Ülker, Olympiakos'un 13 maçlık iç saha serisini sonlandırdı ve ayrıca bu sezon ilk kez Pire'den galibiyetle çıkan takım oldu.

YUNANLILAR ALKIŞLADI
Karşılaşma sonrasında büyük bir coşku yaşayan Fenerbahçeli basketbolculara Yunanlı taraftarlar da destek verdi... Barış ve Dostluk Salonu'na gelen taraftarlar mekanın ismine uygun olarak temsilcimizi uzun süre ayakta alkışladı.

RİBAUNTLARDA EZDİK GEÇTİK!
FENER, zorlu deplasmanda 42 ribaunt topladı ve galibiyeti hak etti. Yunan ekibi ise evinde sadece 29 ribaunt aldı.