Hiç bahane üretmem

Sakat, cezalı ya da eksik futbolcuları nedeniyle hiçbir bahane üretmediğini dile getiren Hamzaoğlu, "Bahane üretmedim, o eksikti, bu sakattı gibi bahaneleri benden duyamazsınız" diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mart 2015 Güncelleme 14 Mart 2015, 00:55
Hiç bahane üretmem

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu samimi açıklamalarda bulundu. Sakat, cezalı ya da eksik futbolcuları nedeniyle hiçbir bahane üretmediğini dile getiren Hamzaoğlu, "Bahane üretmedim, Akhisar'da da bunları yapmadım. Şu eksikti, bu yoktu diye bugüne kadar benden duydunuz mu? Söylemem ki.. 25 - 27 kişilik kadrom varsa benim, onlar da benim oyuncularım, o yoksa bu var. Ben oyuncularıma da söylüyorum" ifadelerini kullandı. Hamza hoca ayrıca şansa inanmadığını ve çalışmadan başarı gelmeyeceğini söyledi.

CİMBOM'DA YARA SARMA ZAMANI
FENERBAHÇE mağlubiyetiyle şampiyonluk yolunda ağır darbe alan Galatasaray, yarayı Başakşehir maçıyla sarmak istiyor. Arena'da taraftarının önünde oynayacağı maç saat 19.00'da başlayacak. Cezası bulunan Burak Yılmaz forma giyemeyecek.

4-0'LIK HEZİMETİN RÖVANŞI!
Ligin ilk yarısında Prandelli döneminde Başakşehir'e 4-0 mağlup olan Galatasaray, bu maçın da rövanşını alma peşinde.. Prandelli'nin Cimbom'u çalıştırdığı zamanlarda 4-0'lık mağlubiyetler sembol haline gelmiş ve rakipler tarafından espri konusu olmuştu.

CİMBOM'DA 4 EKSİK VAR!
Başakşehir maçı öncesi Cimbom'da 4 eksik var. Cezalı Burak ve Hakan Balta'nın yanı sıra ameliyatı geçiren Melo ile sağ sakat olan Semih oynamayacak.

3 FUTBOLCU SARI KART SINIRINDA!
Galatasaray'da Semih Kaya, Hamit Altıntop ve Yekta Kurtuluş ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor.