Derbiler hasta etti

Futbol derbisi öncesi sürekli takımla olan, pazartesi günü Didim'e giden, bayan basket takımının 2 maçına da gittikten sonra doktorların uyarısına rağmen voleybol maçını da seyreden Yıldırım, bitkin düşünce hastanelik oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mart 2015 Güncelleme 14 Mart 2015, 01:02
Derbiler hasta etti

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım dün hastaneye kaldırıldı. Derbi haftasında oradan oraya koşturan ve son olarak önceki akşam Fenerbahçe ile Vakıfbank'ın kadın voleybol takımları arasında oynanan karşılaşmayı tribünden takip eden Başkan Yıldırım, maçın ardından rahatsızlandı. Bitkin düşen ve ateşlenen Yıldırım, bu rahatsızlığı nedeniyle Fenerbahçe Kulübü eski yöneticisi Şadan Kalkavan'ın cenaze töreninde yer alamadı. Yıldırım geçtiğimiz hafta pazar günü Galatasaray ile oynanan futbol derbisi öncesinde tüm mesaisini takıma harcarken, bayan basketbol takımının Galatasaray ile oynadığı Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçına gitti. Daha sonra pazartesi günü erkek basketbol takımının Galatasaray ile maç yaptığı gün Hedef 1 milyon Üye projesi kapsamında Didim'e gitti ve burada yoğun bir gün geçirdi.

DOKTORLARIN UYARISINI DİNLEMEYİNCE...
Başkan Yıldırım, Didim'den döndükten sonra çarşamba günü bir kez daha Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan bayan basketbol maçına gitti. Perşembe akşamı ise doktorların "Gitme" uyarısına rağmen Fenerbahçe ile Vakıfbank arasındaki Bayanlar Euroleague 6'lı play-off rövanş maçına iştirak etti. Son derece yorgun düşen yıldırım'ın ateşlendiği ve bunun sonucunda hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Dün akşam gitmesi beklenen Fenerbahçe'nin Samandıra'daki idmanına da bu yüzden katılamadı.