Orman'dan futbolcularına sitem yakıştıramadım

Fikret Orman, "Güçlü bir takıma sahibiz. Son dönemde yaşadığımız puan kayıplarını kabul etmek mümkün değil. Takıma yakıştıramadım" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mart 2015 Güncelleme 06 Mart 2015, 00:21
Orman’dan futbolcularına sitem yakıştıramadım

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Siyah- Beyazlı kulübün kadın sporculara verdiği yemekte gazetecilerin sorularını yanıtladı. Orman, "Güçlü bir takıma sahibiz. Son dönemde yaşadığımız puan kayıplarını kabul etmek mümkün değil. Puan kayıplarını takımımıza yakıştıramadım. Her maçımızı deplasmanda oynuyoruz. Kulüp olarak oyuncularımıza karşı sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Bunun karşılığını bekliyoruz. Hiç yapımda böyle bir şey yok ama bundan sonra futbol takımıyla daha yakından ilgileneceğim" dedi.

UÇAK 167'LİK
Fikret Orman
, 167 kişilik bir uçakla Belçika'ya gideceklerini ve bu yüzden uçakta fazla kişiyi misafir edemeyeceklerini sözlerine ekledi.

İNŞALLAH TURU GEÇECEĞİZ
Olimpiyat Stadı'nda oynanacak rövanş maçının biletleri satışa çıktı. İnşallah turu geçeriz ve öbür turda daha yüksek kapasiteli bir statta oynarız" dedi.

KADIN SPORCULARLA BİR ARADA

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Levent Kiliza Restaurant'ta düzenlenen yemek sonrası kadın sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Yemeğe yöneticiler Ahmet Gürkmezgil, Metin Albayrak, Hakan Özköse ve Berkay Gocay da katıldı.