Brungge'ü ağlatan dram!

Tedavisi mümkün olmayan bir hastalığın pençesine kapıldı... 37a meliyat geçirdi... Ağrılara dayanamadı ötenazi istedi... Sons tieği Brugge maçında taraftara veda etmekti. Son maçta kızıyla sahaya çıkıpa lkışlarla veda etti. Bir gün sonra da zehirli iğne ile bu hayttaan göçüp gitti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mart 2015 Güncelleme 06 Mart 2015, 00:18
Brungge’ü ağlatan dram!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki rakibi Club Brugge, ötenazi ile hayatına son veren taraftarı Lorenzo Schoonbeart'a ağlıyor.. Belçika ekiplerinden Club Brugge taraftarı olan Schoonbaert, tedavisi mümkün olmayan bir hastalığın pençesindeyken ötenazi kararı aldı.. Fanatik bir Brugge taraftarı, sırf takımını son bir kez daha izleyebilmek ve o stadın havasını soluyabilmek için, zehirli iğneyle hayatına son verileceği ötenazi kliniğindeki ölüm randevusunun tarihini 1 gün erteledi. Kızıyla birlikte sahaya çıkan Lorenzo'ya, 20 bin kişi gözyaşlarıyla veda etti. Beşiktaş'ın 12 Mart'ta çıkacağı Jan Breydel Stadı'na 7 yaşındaki kızı Dina ile birlikte gelen Lorenzo Schoonbaert (41), Club Brugge'ün Mouscron-Peruwelz'e karşı oynayacağı maçı izledi ve ertesi gün de zehirli iğneyle hayata veda etti.

"ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN LORENZO"

Tribünleri hınca hınç dolduran 20 bin kişinin duygu yüklü vedasıyla neye uğradığını şaşıran Lorenzo, kızıyla birlikte bir süre stadın çimlerinde gezinerek taraftarlara el salladı. Son 20 yıl içinde 37 ameliyat geçiren ve doktorların "Artık yaşayamaz" dediği Lorenzo, kendisini "Asla Yalnız Yürümeyeceksin" pankartlarıyla karşılayan taraftarları görünce, "Bu kadar dokunaklı bir veda beklemiyordum" dedi ve 1 gün sonra Brugge ve hayata veda etti.

KUTLAMAYI CENNETTEN YAPACAĞIM!
Maçı kızıyla birlikte izleyen ve takımının 3-0 galip gelmesiyle belki de son arzusuna kavuşan Lorenzo, gözünde yaşlarla, "Son hayalim de gerçek oldu. Artık huzur içinde ölebilirim. Kutlamayı cennetten yapacağım" dedi.