Diego'dan klas gol

F.Bahçe'nin Brezilyalı yıldızı kupada Mersin İY ile oynanan maçta harika performans sergiledi. İlk yarı biterken karşı karşıya attığı muhteşem aşırtma golü jeneriklere geçecek kadar güzeldi.

Giriş Tarihi 05 Mart 2015, 00:00 Güncelleme 05 Mart 2015, 09:54
Diego’dan klas gol

İÇİNDEKİLER

Sezon başında transfer edilen Diego Ribas 'yabancı sınırı' nedeniyle fazla şans bulamasa da her fırsatta kalitesini konuşturuyor. Sarı-lacivertli formayla 2014 yılında kupada Bayburt maçında asist yapan Altınordu ağlarını sarsan Sambacı'ya 2015 uğurlu geldi. Kasımpaşa karşılaşmasında 2, Karabük mücadelesinde 1 asist yapan Diego dün de kupada Mersin İdman Yurdu'na muhteşem bir gol attı. Devre biterken kaleci Mihaylov ile karşı karşıya kalan Diego topun altına harika girdi, jeneriklere geçecek bir aşırtma golü kaydetti. Brezilyalı yıldızın bu golünü sarılacivertli taraftarlar uzun süre ayakta alkışladı.

KUPADA COŞUYOR
Diego bu sezon Fenerbahçe formasıyla ligde 16 maça çıkarken gol atma başarısı gösterememişti. Sambacı kalitesini Türkiye Kupası maçlarında sergiledi. Diego kupada 2 kez ağları sarstı. Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyadan İsmail Kartal'a Galatasaray derbisinde Emenike'nin yerine Diego Ribas ile başlaması yönünde mesajlar yolladı.

AKLIM ARTIK G.SARAY MAÇINDA
Diego Ribas maç sonunda şunları söyledi: "Çok güzel bir maç oldu. Keyif vericiydi. İyi oynadık. Göze hoş gelen bir futbol oynadık. Deplasmanda kazandık. Keyifli ayrılıyoruz. Artık aklımız G.Saray maçında. Kendimi derbiye hazırlıyorum"