Kupada da 4 köşe!

Sarı-Kırmızılılar, çeyrek final ilk maçında Dzemaili, Emre Çolak (pen.) ve Pandev (2) ile farka koştu. Cimbom, yedek ağırlıklı kadrosuyla yarı finale göz kırparken Fener'e de mesaj gönderdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mart 2015 Güncelleme 04 Mart 2015, 00:51
Kupada da 4 köşe!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Türk Telekom Arena'da Manisaspor'u 4-0 mağlup etti.

MANİSA HIZLI BAŞLADI
7. dakikada ceza yayı önünde Hakan Barış'ın arapası ile penaltı noktasının solunda topla buluşan Oğuzhan sol ayağı ile şutunu çekti ancak kalesini terk eden Sinan topu kontrol etti. 18'de Alex Telles'in pasında ceza yayının sol tarafında topla buluşan Sneijder sol ayağı ile çok sert vurdu ancak kaleci Umut parmaklarının uçlarıyla topu son anda kornere çeldi.

BİR DE PENALTI KAÇTI
34'te penaltı noktasının solunda topla buluşan Dzemaili düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi. 40'ta Dzemali, Muhammet tarafından düşürüldü. Hakem penaltıyı verdi. Bu pozisyon sonrası Manisa 10 kişi kaldı. Emre, penaltıyı gole çevirdi. 49'da Cimbom Emre ile penaltı kaçırdı. 68'de Emre Çolak, ortasını yaptı. Pandev boş kaleye kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi: 3-0. 88'de Pandev maçın skoru- nu belirledi: 4-0.

G.SARAY MAÇ BAŞI 2.5 GOLÜ YAKALADI!
Manisaspor'a 4 gol atan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı 8 maçta 28 gole ulaştı. Sarı-Kırmızılılar böylece maç başı 2.5 gol ortalamasıyla kupada en fazla gol atan takım konumuna geldi. Hamza hoca geldikten sonra Cimbom hücumda daha etkili bir görünüm çizdi.

PANDEV 7. GOLÜNE İMZA ATTI!
SARI-KIRMIZILILAR'IN
tecrübeli golcüsü Goran Pandev, yine bir kupa maçını boş geçmedi. Makedon oyuncu Manisaspor maçında 2 gol atarak kupadaki gol sayısını 7'ye çıkardı. Süper Lig maçlarında Hamza hoca tarafından oynatılmayan Pandev, kupada krallıkta ilk sırada yer alıyor