Fener gol gol gol

İsmail Kartal golcülerle görüşerek, "Önce Mersin'i geçelim. Ardından G.Saray maçında sizlerden gol bekliyorum. Bu işin şakası yok" diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mart 2015 Güncelleme 04 Mart 2015, 01:09
Fener gol gol gol

İÇİNDEKİLER

İsmail Kartal Galatasaray maçı öncesi forvet oyuncularıyla özel bir görüşme yaptı. Fenerbahçe Teknik Direktörü, bugünkü Mersin İdmanyurdu maçı öncesi Emenike, Webo, Kuyt ve Sow ile bir toplantı gerçekleştirdi, Kartal, Galatasaray ile oynayacakları maça değinerek, "Pazar günü şampiyonluğun kaderini etkileyecek çok önemli bir maça çıkacağız. Son 2 haftada kaybettiğimiz 5 puan bizi yarışta geri düşürdü. Artık bu işin şakası yok. Sizden Galatasaray ile oynayacağımız maçta özel bir çaba göstermenizi istiyorum. Son haftalarda sizden istediğim verimi alamadım. Ancak bu kez telafisi olmayan bir maça çıkacağız. Sizlerden varınızı yoğunuzu ortaya koyarak oynamanızı istiyorum. Kendi sahamız ve taraftarımız önünde alacağımız derbi galibiyeti şampiyonluk yarışında bizi yeniden güçlü bir duruma getirebilir"dedi.

EMENIKE'YE ÖZEL PROGRAM VERDİ
FENERBAHÇE Teknik Direktörü İsmail Kartal, Mersin maçının kadrosuna almadığı Emenike'ye de İstanbul'dan hareket etmeden önce "Seni İstanbul'da bırakıyorum. Verdiğim programı harfiyen uygula. Bu maçta çok güçlü olmalısın. Senden özel bir çaba bekliyorum. Yılın maçına çıkacaksın" diye konuştu. Galatasaray'ın Kadıköy'deki maçlara her zaman stresli çıktığını hatırlatan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Özellikle golü erken bulursak bu maçtan kesinlikle galibiyetle ayrılırız. Sizlere güveniyorum" ifadesini kullandı.

FENERBAHÇE YÜZDE 68 FAVORİ!
TORKU Konya maçı sonrasında Samandıra'ya kapanan İsmail Kartal'ın gece gündüz G.Saray çalıştığı bildirildi. Kartal'ın, İngiltere'den getirdiği simülasyon programı ile defalarca derbiyi sanal ortamda oynadığı bildirildi. Simülasyon programının, derbide Fenerbahçe'nin galibiyet oranını yüzde 68 olarak verdiği öğrenildi.

KAZANMAK KAÇINILMAZ
F.Bahçe'nin yıldız oyuncusu Gökhan Gönül, G.Saray önünde kazanmalarının kaçınılmaz olduğunu söyledi. Bu maça iyi hazırlanacaklarını ifade eden Gönül, "Kazanacağız" dedi.

YILDIRIM DERBİDE YOK
Fenerbahçe'nin Kadıköy
'de Akhisar'a 2-1 mağlup olduğu maçın hakemi Özgür Yankaya hakkında "sportmenliğe aykırı" açıklamalar yaptığı gerekçesiyle PFDK'ya sevk edilen F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım 60 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

40 BİN TL CEZA
PFDK'dan yapılan açıklamada F.Bahçe Başkanı ayrıca 40 bin TL de para cezası ödemeye mahkum edildi. Bu karar sonrası Yıldırım, G.Saray maçında olmayacak.