Efsane bombacıdan veliahtına övgü var!

Frikik golleriyle 'Bombacı' lakabıyla anılan Hami Mandıralı, Mehmet Ekici için, "Topa vurmak yetenektir. Bu onda var. Çal-ı şırsa her vurduğu gol olur"d edi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mart 2015 Güncelleme 04 Mart 2015, 02:08
Efsane bombacıdan veliahtına övgü var!

İÇİNDEKİLER

Karabük maçında 2 gol ve 1 asistle oynayan Mehmet Ekici'ye Bordo-Mavili kulübün 'Bombacı' lakaplı efsane futbolcusu Hami Mandıralı'dan övgüler geldi.

SİLAHININ FARKINDA...
Bordo-Mavili taraftarların Mehmet Ekici'yi kendisinin veliahtı olarak göstermesinin onur verici olduğunu söyleyen Hami Mandıralı "Allah nazardan saklasın. İyi oynuyor. Ben zamanında milli takımla ilgili konuşmak için gitmiştim Almanya'ya. Frikikleri kesinlikle çok iyi kullanıyor. Oynadıkça daha da etkili olacak ve her vurduğu gol olacak ya da çok tehlike yaratacak. Topa vurmak yetenektir ve bu da Mehmet'te fazlasıyla var. O da bu silahını çok iyi kullanıyor" dedi.

YEREL BASIN YERE GÖĞE KOYAMADI!
Trabzon yerel basını Mehmet Ekici'yi göklere çıkardı. Günebakış Gazetesi, "Mehmet Trabzon'u ipten aldı", Karadeniz Gazetesi, "İyi ki varsın Mehmedim", Taka Gazetesi, "Sultan Mehmet" başlığını attı.

ÖZER HURMACI ACI İÇİNDE OYNAMIŞ!
ÖZER Hurmacı'nın Karabük maçı sabahı MR'ının çekildiği ve 10 gün dinlenmesi gerekirken iğne ile maça çıktığı ortaya çıktı. Maç içinde ağrı hisseden Özer'in bu nedenle oyundan alındığı ve Yanal'ın kendisine teşekkür ettiği öğrenildi.