Tek yürek tek bilek

Hamza Hamzaoğlu, Erkek Basketbol Baş Antrenörü Ergin Ataman ve Bayan Basketbol Baş Antrenörü Ekrem Memnun ile bir araya geldi. 3 çalıştırıcı da zafer sözü verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mart 2015 Güncelleme 03 Mart 2015, 01:04
Tek yürek tek bilek

İÇİNDEKİLER

Galatasaray ile Fenerbahçe 1 hafta içinde 3 cephede birbirleriyle 5 kez karşı karşıya gelecek. Futbolda Galatasaray Süper Lig'de pazar günü Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi için çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Anı gün yine futbolda 2 takım A 2 Ligi'nde zorlu bir mücadeleye çıkacak. Basketbol erkeklerde ise 9 Mart Pazartesi günü G.Saray, Fenerbahçe'yi konuk edecek. Bayanlarda ise EuroLig'de 2 takım bugün çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak. F.Bahçe, G.Saray çeyrek final mücadelesinde ilk maçını oynayacak. 2 takım 6 Mart'ta bu kez G.Saray'ın ev sahipliğinde bir kez daha karşı karşıya gelecek. Bu maçlarda 2-0 yapan takım ilk 4'e çıkacak. Eğer 2 takım birer galibiyet alırsa bu takdirde 11 Mart'ta bir kez birbirlerine rakip olacak.

CENTİLMENCE GEÇME ÇAĞRISINDA BULUNDULAR
GALATASARAY ve F.Bahçe'nin oynayacağı zorlu maçlar öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, G.Saray Baş Antrenörü Ergin Ataman ve G.Saray Odeabank Bayan Basketbol Baş Antrenörü Ekrem Memnun derbi haftasına özel gerçekleşecek olan GSStore Spopping Fest organizasyonu için bir araya geldi. 3 hoca derbi maçlarının centilmenlik içinde geçmesini dilerken birbirlerine başarılar diledi.