Söz veriyorum şampiyonuz

Fikret Orman, Balıkesir maçı öncesi öğrencilerle buluştuğu kahavltıda "Söz veriyorum şampiyon olacağız" dedi. Maçtan sonra ise sabahki söylemlerin arkasında olduğunu ifade etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Mart 2015 Güncelleme 02 Mart 2015, 00:29
Söz veriyorum şampiyonuz

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Anadolu Beşiktaşlılar Derneği'nin düzenlediği kahvaltıya katıldı. Vanlı Pınar Çiftçi'nin şampiyonluk isteğine, "İnşallah şampiyon olacağız ve burada kutlayacağız. Söz veriyorum" dedi. Pınar Teyze de "Sana ve futbolcularıma dua ediyorum" diye konuştu. Başkan kahvaltıdan sonra Beşiktaş futbol okulunu da ziyaret etti. Çocuklara "Kim gibi olmak istiyorsunuz" diye soran Başkan "Demba Ba" yanıtını aldı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Balıkesirspor maçı öncesi şampiyonluk söylemlerinde bulundu ancak akşam kaybedilen puandan sonra Orman, sabahki ifadeleri hatırlatıldı. Orman, "2 puanla şampiyonluk yarışından kopacak değiliz. Daha bu derenin altından çok su akar. Derbiler duruyor. Ama sonuç olarak tabii ki de önemli bir puan kaybı oldu. Fener'in puan kaybettiği hafta kazanmak istiyorduk" dedi.

LIVERPOOL'DAN SONRA HAYAL KIRIKLIĞI OLDU!
Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Balıkesirspor beraberliğini hayal kırıklığı olarak nitelendirdi... Albayrak, "Liverpool'dan sonra Balıkesir maçı bizim için büyük hayal kırıklığı oldu. Bundan sonra her maçı tek tek düşünmeliyiz ve rakibe saygı duymalıyız" diye konuştu. Maçta penaltı pozisyonuna sebebiyet veren Gökhan Töre ise "Kontrolsüz bir hareket yaptım. Çok üzgünüm. Ancak bu puan kayıplarını telafi edeceğiz. Taraftarımız merak etmesin" dedi.