Kartal'dan harakiri!

Liverpool'u eleyerek tüm Türkiye'yi sevince boğan Kartal, Balıkesir'e takıldı. Kartal, Demba Ba (pen.) ve Opare ile 2 kez öne geçti. 90'da Franco atıldı. Balkes son dakikada galibiyeti kaçırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Mart 2015 Güncelleme 02 Mart 2015, 02:27
Kartal’dan harakiri!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş zirve yarışında ağır darbe aldı. Siyah-Beyazlılar, Ankara'da Balıkesirspor ile 2-2 berabere kalarak zirveden uzaklaştı. 6. dakikada Sosa'nın ara pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Gökhan Töre'nin yerden çektiği şut az farkla yandan dışarı çıktı. 13'te altıpas içerisinde kaleye arkası dönük bir şekilde topla buluşan Sercan Yıldırım yerden pasını ceza sahasının hemen içerisinde bulunan Gomes'e verdi. Gomes'in çektiği şut altıpas çizgisi üzerinde bulunan Gökhan Ünal'a geldi. Ünal'ın gelişine çektiği şut kaleci Cenk Gönen'den döndü. 35'te sağ kanattan ceza sahası içerisine giren Gökhan Töre son çizgiye indikten sonra ortasını yaptı ancak top Aykut Çeviker'in eline çarptı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı Demba Ba ağlara gönderdi.

90+3'TE VARGAS'IN FRİKİĞİ DİREKTEN DÖNDÜ

50'DE topla buluşan Eray'ın çektiği şut Ersan'dan sekip Zec'e geldi. Zec'in gelişine sağ ayağı ile çektiği şut ağlarla buluştu. 53'te Kartal, Opare'nin şık golüyle bir kez daha öne geçti. 83'te Berkan'ın düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Vargas ağlara gönderdi. 90+3. dakikada Bal-Kes'li Vargas'ın sert frikiği direkte patladı.