Liverpool'un katili geliyor

Beşiktaş için, "Liverpool'un katili geliyor" başlığı atan gazeteler, "Brugge çok kötü bir kura çekt"i dedi. Voetball News "Cehennem Brugge'ü bekliyor" ifadesini kullanırken "Demba Ba ve Gökhan Töre'nin durdurulması zor" yorumu yapıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mart 2015 Güncelleme 01 Mart 2015, 00:26
Liverpool’un katili geliyor

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş' ın Brugge ile eşleşmesinin yankıları sürüyor. Belçika'nın önde gelen gazeteleri Siyah- Beyazlı takımı Brugge önünde daha şanslı görürken ilginç başlıklar attı. Gazeteler, 'Liverpool'un katili geliyor' derken şu görüşlere yer verildi: "Brugge çekilebilecek en kötü kurayı çekti. Beşiktaş bu sezon Avrupa'da çok büyük bir başarı elde etti. Arsenal Siyah-Beyazlı takımın elinden zor kurtuldu. UEFA Avrupa Ligi'nde Tottenham'ın önünde grubu 1. bitirdiler. Ardından Liverpool gibi bir ekibi elediler. Böyle bir takımla oynamak hiç kolay değil." Gazeteler özellikle Gökhan Töre ve Demba Ba'dan bahsederek, "Her ikisi de durdurulması çok zor iki silah. Bu iki oyuncuya karşı özel tedbir almak gerekir. Beşiktaş bu sezon kendi liginde şampiyonluğun en güçlü adayı. Brugge bu turu geçmek istiyorsa çok özel bir çaba göstermek zorunda" yorumunu yaptı.

BEŞİKTAŞ KUPADA HER TAKIMI ELEYECEK GÜÇTE
Belçika' nın bir başka gazetesi Voetball News ise, "Cehennem Brugge'ü bekliyor" başlığını atarken, "Atatürk Olimpiyat Stadı'nın atmosferi rakipleri etkiliyor. Brugge turu geçmek istiyorsa özellikle oynanacak ilk maçta avantaj sağlamalı" ifadesini kullandı. Eskişehirspor'da forma giyen Belçikalı kaleci Boffin de Brugge'ün zor bir kura çektiğini savunarak, "Doğrusu başka bir takım çıksa daha iyi olurdu. Beşiktaş oynadığı futbolla her takımı eleyecek güçte" yorumunda bulundu.