Galatasaray şampiyon olursa

"Konya'da iyi bir performans sergiledik. G.Saray ile aramızdaki puan farkı önemli değil. Önemli olan sizin kazanmanız. Şampiyon olurlarsa alkışlarım"

Giriş Tarihi 01 Mart 2015, 00:00 Güncelleme 01 Mart 2015, 09:10
Galatasaray şampiyon olursa

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Konyaspor maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karşılaşma öncesinde eksikleri ve sakat oyuncuları olduğunu, bunun da futbollarını elbette etkilediğini ifade eden Kartal, "Her şeye rağmen iyi performans ortaya koyduk. Pozisyonlar vardı, değerlendiremedik. Fizik ve oyun olarak takımın performansından memnunum. Oyuncularımı performansından dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu.

HAMZA HOCA MESLEKTAŞIM
Kartal, kendisine yöneltilen "Hamzaoğlu şampiyon olursa F.Bahçe'yi alkışlayacağını söyledi. Siz G.Saray'ı alkışlar mısınız?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Hamza hoca meslektaşım. G.Saray şampiyon olursa alkışlarım. Sonuçta hepimiz Türk futboluna hizmet ediyoruz. Galatasaray maçı için de 4 puan fark 3 puanlık sistemde çok önemli değil. Önemli olan sizin kazanmanız. Biz ilk yarıda 4 puan geriye düşmüştük ancak sonuçta ilk devreyi lider bitirdik"