Zafer tarihi 19 .03

Her zaman kura şanssızlığından yakınan Beşiktaş'a bu kez gönlünden geçen geldi... Siyah-Beyazlılar Avrupa Ligi 3. Turu'nda Club Brugge ile mücadele edecek. Liverpool karşısında destan yazan Beşiktaş, ilk maçı 12 Mart'ta Belçika'da oynayacak. Kartal, 19 Mart'ta ise Olimpiyat Stadı çimlerine yeni bir destan için çıkacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Şubat 2015 Güncelleme 28 Şubat 2015, 00:54
Zafer tarihi 19 .03

İÇİNDEKİLER

Kartal bu kez kurada da kazandı!.. Liverpool karşısında destan yazarak UEFA Avrupa Ligi'nde 3. tura yükselen Beşiktaş'ın yeni rakibi Club Brugge oldu... Her zaman kura şanssızlığından yakınan Siyah-Beyazlılar'ın çok güçlü rakiplerin içinden Brugge ile eşleşmesi sevinç yarattı. Beşiktaş, Belçika ekibi ile ilk maçı 12 Mart Perşembe günü saat 20.00'de deplasmanda oynayacak. Rövanş ise Siyah-Beyazlılar'ın çok anlamlı bir tarihte oynanacak. Beşiktaş kuruluş yılını simgeleyen 19.03'te yani 19 Mart'ta Club BruggeOlimpiyat Stadı'nda ağırlayacak ve yeni bir tarih yazmak için mücadele edecek.

İTALYANLAR VE İSPANYOLLAR BİRBİRİNE RAKİP OLDU
İsviçre'nin Nyon şehrinde çekilen kuralarda seri başı sistemi uygulanmazken, güvenlik gerekçesiyle Rus ve Ukrayna ekipleri birbirine rakip olmadı. 3. turda eşleşmeler şöyle gerçekleşti: Everton-Dinamo Kiev, Dnipro-Ajax, Zenit-Torino, Wolfsburg-Inter, Villarreal- Sevilla, Napoli-Dinamo Moskova, Fiorentina-Roma... UEFA Avrupa Ligi'ne çeyrek final ve yarı final kuraları 21 Mart'ta çekilecek. Deve final Polonya'nın Varşova şehrinde oynanacak.