Yıldırım nerede oturacaksa otursun biz gol atarız

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Yasaman, "Geçen haftadan be rhi akemleri etkilemek için beyanatlar veriyorlar ama bunlar bizim için fark etmez. İşnallah galip geleceğiz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Şubat 2015 Güncelleme 28 Şubat 2015, 00:46
Yıldırım nerede oturacaksa otursun biz gol atarız

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk yarışında yollarına kayıpsız devam ettiklerini belirten Yasaman, "Güzel bir galibiyet oldu. Yolumuza kayıpsız devam ediyoruz. Her maç zor. Artık haftaya bakıyoruz. Haftaya Fenerbahçe'yi yenmek için gideceğiz. Fenerbahçe de bizden çok çekindiğini gösteriyor. Geçen haftadan beri hakemleri etkilemek için beyanatlar veriyorlar ama bunlar bizim için fark etmez. İnşallah haftaya galip geleceğiz. Aziz Yıldırım nerede oturacaksa otursun, G.Saray golünü atacaktır" ifadelerini kullandı.

BAŞKANDAN HABERSİZ BİR ŞEY YAPMAYIZ
Hamdi Yasaman, Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'na yaptıkları başvurunun ardından yönetim kurulu toplantısında yaşanan gerginlik ve sonrasında başvurularını geri çekmeleriyle sonuçlanan süreçle ilgili bir soru üzerine, şunları kaydetti: "Orada bir iletişim kopukluğu oldu, yoksa başkan Duygun Yarsuvat'tan habersiz bir şey yapmak söz konusu değil."