Aslan fark için sahada

20 hafta sonra liderliği ele geçiren Cimbom, eğer bugün Erciye'is yenerse maç fazlasıyla Beşiktaş'ın 4, Fenerbahçe'nin ise 5 puan önüne geçecek. Arena'daki maç saat 20.00'de başlayacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Şubat 2015 Güncelleme 27 Şubat 2015, 01:48
Aslan fark için sahada

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de 22.haftanın açılış maçında Galatasaray iye Erciyes Arena'da karşı karşıya gelecek. Tolga Özkalfa'nın yöneteceği maç saat 20.00'de başlayacak. Cimbom, Galatasaray Erciyes'i yenmesi halinde maç fazlasıyla Beşiktaş'ın 4, F.Bahçe'nin 5 puan önüne geçecek. Teknik direktör Hamza Hamzoğlu dünkü taktik çalışma öncesi oyuncularını puan tablosu hakkında uyardı ve şu ifadeleri kullandı: "Evet lideriz, mutluyuz ama daha önümüzde oynanacak bir sürü maç var. Bizim için önemli olan son hafta son düdük çaldığında lider olmak. Bunun bilincinden tüm maçlara çıkıp savaşacağız" dedi.

Semih Kaya 40 gün sonra kadroda!
Galatasaray'ın devre arası hazırlık kampında sakatlanan Semih Kaya, 40 gün aranın ardından sahalara dönüyor. Kaya'nın, bu akşam Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı kadrosunda olacak. Hamza Hamzaoğlu'nun Semih'i yedek soyunduracağı öğrenildi.

Galatasaray'ı ezberledik
Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek Galatasaray sınavı için iddialı konuştu: "Biz bu maçı çok istiyoruz. Rakibimizi çok iyi analiz ettik, eksiklerini, yaptığı hataları futbolcularımız ezberledi" dedi.