Bundesliga'nın onurunu kurtardı

Atletico Madrid’in Türk oyuncusu Arda Turan ile Bayer Leverkusen’in Türk oyuncusu Hakan Çalhanoğlu'nu karşı karşıya getiren ve Çalhanoğlu’nun attığı gol ile Leverkusen’in galip geldiği UEFA Şampiyonlar Ligi maçını izleyen Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim İstanbul'a geldi.

Giriş Tarihi 26 Şubat 2015, 00:00 Güncelleme 26 Şubat 2015, 15:30
Bundesliga’nın onurunu kurtardı

İÇİNDEKİLER

Bayer Leverkusen Genel Menajeri Rudi Völler'in geçtiğimiz hafta "Hakan Çalhanoğlu ile Ömer Toprak'ın Türk Milli Takımı'nda olması bizi mutlu eder" sözleri ve ardından da Atletico Madrid ile oynayacakları maça davet etmesi üzerine Almanya'ya giden Fatih Terim Atatürk Havalimanı'nda, şöyle konuştu:

" Güzel bir geceydi. Şampiyonlar liginde Türk futbolcular karşı karşıya idi. Çok güzel oldu. Golü Hakan'ın atması da daha da güzel oldu. Çok rahat, güzel, verimli ve olumlu bir seyahat oldu. İnşallah bugün de Beşiktaş ile daha çok güleriz, Trabzon ile de iyi bir sonuç olursa mutlu oluruz."

Bu akşam oynanacak Beşiktaş –Liverpol maçı için Avrupa'dan gelen Beşiktaş taraftarlarıyla Atatürk Havalimanı Dış Hatlar geliş katında karşılaşan Fatih Terim. onlarla beraber selfi çektirdi ve başarılar diled