Vurdu ısırdı parçaladı

Sakatlıktan dönen Burak 10'da perdeyi açtı. 16'da Sneijder örümcek ağlarını aldı. 29'da Marica frikikten skoru 2-1 yaptı... 34'de Sneijder, Hagivari bir gol attı. 45'te Olcan Adın perdeyi kapattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Şubat 2015 Güncelleme 13 Şubat 2015, 00:25
Vurdu ısırdı parçaladı

İÇİNDEKİLER

Cimbom şov yaptı, kupada turladı... Son 16 turu maçında Torku Konyaspor'u TT Arena'da konuk eden Galatasaray rakibini 4-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. İlk yarıda fırtına gibi esen Sarı-Kırmızılılar'da özellikle Wesley Sneijder'in futbolu ve attığı goller ayakta alkışlandı... Cimbom 10. dakikada, sakatlıktan dönen yıldızı Burak Yılmaz ile öne geçti. Yasin Öztekin'in pasıyla buluşan Burak Yılmaz'ın ceza sahası dışından sert şutunda top ağlarla buluştu: 1-0. Galatasaray 16. dakikada farkı ikiye çıkardı. Selçuk İnan'ın pasında ceza sahası dışında topla buluşan Wesley Sneijder'in yaklaşık 25 metreden müthiş şutu, kaleci Felgueiras'ın bakışları arasında ağlarla buluştu: 2-0. 29. dakikada Konyaspor'un Rumen yıldızı Ciprian Marica, ceza sahasının hemen dışından kullandığı frikikte mükemmel bir vuruşla skoru 2-1'e getirdi. 34. dakikada Felipe Melo ile başlayan atakta Bruma ceza sahasının sağ çaprazındaki Sneijder'i gördü. Hollandalı yıldız rakibinden sıyrıldıktan sonra sol ayağının içiyle harika bir aşırma vuruş yaparak kendisinin ikinci, Galatasaray'ın üçüncü golünü attı. 45. dakikada Burak sağ kanattan hareketlendi. Arka direğe yaptığı güzel ortaya Olcan uçarak kafayı vurdu: 4-1. Bu gol, ilk yarının skorunu belirledi.

LİGİ DÜŞÜNDÜ, İKİNCİ YARIDA FRENE BASTI
İKİ ilk 45 dakikada bitiren Galatasaray ikinci devrede tempoyu düşürüp skoru korumayı tercih etti... 61. dakikada sağ kanattan Tarık hareketlendi, ceza sahasına havalandırdığı topa Sneijder gelişine çok sert vurdu fakat Felgueiras bu kez gole izin vermedi. 81. dakikada Pandev gole çok yaklaştı, istediği gibi vuramayınca, top Felgueiras'tan döndü. 82. dakikada Torje'nin şutu direkten geri gelince karşılaşma 4-1 sona erdi.