Volkan'a ceza verilemez!

Trabzon maçı sonrası kullandığı sözler nedeniyle PFDK'ya sevkedilen Volkan Demirel'in kaderi bugün belli olacak. Duruşmalı savunma talep eden ve hakem Bülent Yıldırım'ın şahit olmasını isteyen F.Bahçeli hukukcular umutlu konuşuyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Şubat 2015 Güncelleme 12 Şubat 2015, 01:16
Volkan’a ceza verilemez!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de gündem Volkan Demirel... Trabzonspor maçı sonrasında sarfettiği sözler nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkedilen milli kalecinin kaderi bugün belli olacak. Futbol Federasyonu tarafından 'hakaret' suçundan PFDK'ya sevkedilen milli kaleciye verilecek ceza merak konusu... Fakat Fenerbahçeli hukukçular, PFDK'nın bugün yapacağı kritik toplantı öncesinde çarpıcı ifadeler kullandı.

SAHADA FUTBOLCU KALMAZ!
Volkan Demirel'in soyunma odası koridorunda kime söylendiği belli olmayan bir söz nedeniyle ceza verilemeyeceğini belirten hukukçular, 'duruşmalı savunma'talep etti ve maçın hakemi Bülent Yıldırım'ın duruşmada tanık olarak dinlenmesi için başvuru yaptı. Hukukçular, Volkan Demirel'in savunmasını ise, "Koridorda kendi kendime konuştum. Hakeme yönelik bir küfür etmedim. Maç sonraları soyunma odası koridorunda her söylenen sözü temsilci raporuna yazsa sahada oynayacak futbolcu kalmaz" sözleriyle oluşturdu.

1-3 MAÇ ARASI CEZA OLABİLİR
Hakaretler nedeniyle PFDK'ya sevk edilen Volkan Demirel'in sözlerinin hakeme yönelik olmadığı için 1 ila 3 maç arasında bir ceza alması bekleniyor. Milli file bekçisinin ceza alması durumunda ise Fenerbahçe yönetimi, bu cezanın ertelenmesini isteyecek. Bugün ayrıca Volkan Demirel'in dışında Caner Erkin'in cezası da belli olacak. Trabzonspor maçınının bitiminde hakemlerle diyaloğu sonrası 'sportmenliğe aykırı hareket'ten PDFK'ya sevkedilen milli futbolcunun da 2 maç ceza alması bekleniyor.