Yenemezsen yenilmeyeceksin

Trabzonspor Teknik Direktörü Kadıköy'e galibiyet için geldikleirni söyleyerek, "Kazanmayı çok istiyorduk ama yenemezsen yenilmeyeceksin. Artık geleecğe bakacağız" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Şubat 2015 Güncelleme 08 Şubat 2015, 00:00
Yenemezsen yenilmeyeceksin

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe karşısına 3 puan için çıktıklarını ancak aldıkları 1 puanın da kötü sayılmayacağını söyledi. Tecrübeli hoca, "Kazanmayı çok istiyorduk. Çünkü Fenerbahçe ile aramızdaki puan farkını biraz olsun kapatmayı planlıyorduk. Ancak maça iyi başlamamıza ve zaman zaman da kontrolü elimizde tutmamıza rağmen bekleneni veremedik"dedi. 2. yarı rakipleri karşısında büyük bir baskı yediklerini kabul eden Ersun Yanal, "2. devre pozisyon olarak bekleneni veremedik. Rakibi kendi ceza sahamıza çok davet ettik. Biraz beceriksizlik biraz da rakibin şanssızlığı sonucu gol yemedik. Ancak her şeye rağmen Kadıköy'de alınan 1 puan iyidir. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Futbolda her sonuç doğaldır. Buna rağmen ben daha iyi bir futbol bekliyordum" ifadesini kullandı.

OFANSİF OLARAK ÇOK KÖTÜ BİR FUTBOL OYNADIK
OFANSİF olarak çok kötü oynadıklarını ifade eden Ersun Yanal, "Defansta dikkatliydik. Bu maçtan çıkaracağımız dersler olacak. Yeni gelen oyuncuların uyum sorununu en kısa zamanda aşmalıyız. Bizim bu saatten sonra kaybedecek maçımız yok. Her maçımız bir final olacak. Biraz daha kollektif oynamak zorundayız. Fenerbahçe iyi bir takım. Onlarla başa baş mücadele etmemiz de başarıdır. Artık gelecek maçlara bakacağız" diye konuştu.

YUSUF ERDOĞAN FENA KORKUTTU
TRABZONSPOR' un yıldız oyuncusu Yusuf Erdoğan dünkü maçta bir pozisyonda sakatlık geçirdi. Acı içinde kıvranan Bordo- Mavili oyuncunun tedavisine saha dışında devam edildi. Ersun Yanal o sırada büyük bir endişe duymasına rağmen Yusuf'un oyuna devam etmesiyle derin bir oh çekti.