Bu ne yaman çelişki

Eurolig'e hitaben "Basktebol katledilmesin" açıklaması yapan Cimbom'un hem erkek hem de bayan basketbol takımlarına ödeme yapmaması ve yeteri kadar ilgi göstermemesi çelişkiyi gözler önüne seriyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Şubat 2015 Güncelleme 07 Şubat 2015, 00:00
Bu ne yaman çelişki

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, Macabi karşısında ortaya koyduğu müthiş oyunun karşılığını alamadı. Bunun üzerine Galatasaray Kulübü de Eurolig hakkında sert açıklamalar yaptı. Galatasaray'ın galibiyetinin çalındığı belirtilen açıklamada, "Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın geçen senenin Avrupa Şampiyonu Maccabi Electra'yı mağlup ederken bitime 6 saniye kala haksız bir şekilde galibiyeti çalınmıştır" denilerek hukuksal yollardan olayın sonuna kadar takipçisi olunacağı vurgulandı. Cimbom'un "Basketbol katledilmesin" açıklaması bir çelişkiyi gözler önüne serdi. Zira Galatasaray Erkek Basketbol Takımı aylardır ödeme almadı. Hatta Furkan Aldemir para alamadığı için sözleşmesini feshederek ABD'nin yolunu tuttu.

SANCHO LYTTLE DE AYRILMA KARARI ALDI!

Geçen sezon 3 kupa birden kazanan Bayan Basketbol Takımı da aynı şekilde zamanında alamadıkları paraları ndeniyle sıkıntı yaşıyor. Galatasaray'daki maddi sıkıntı, erkek basketbol takımından sonra kadın basketbola da sıçradı. Kelsey Bone, maaşının ödenmediği gerekçesiyle sarı kırmızılı takımla yollarını ayırdı. Sancho Lyttle da aynı gerekçeyle takımdan ayrılma kararı aldı. Ancak Galatasaray Yönetimi Lyttle ile anlaşma zemini arıyor.