Yaşam sigortası!

Türkiye Kupası'nda Balçova Yaşamspor'u deviren Aslan, grubu lider bitirip bir üst turda Torku Konya ile eşleşti. Cimbom'un gollerini Yasin, Altan (kk) ve Pandev attı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Şubat 2015 Güncelleme 05 Şubat 2015, 01:26
Yaşam sigortası!

İÇİNDEKİLER

Türkiye Ziraat Kupası grup aşamasının kapanış maçında Galatasaray, Balçova Yaşamspor'u mağlup ederek grubu lider bitirdi ve bir üst turda Torku Konyaspor ile eşleşti. Maça hızlı başlayan Galatasaray ilk dakikadan itibaren oyunu Balçova Yaşamspor'un yarı sahasına yıktı. Ancak bir kontra atakta Balçova Yaşamspor, 13. dakikada Ali Say ile 1-0 öne geçti. Bu dakikadan itibaren Cimbom, ataklarını daha da sıklaştırarak 33. dakikada Yasin Öztekin'in müthiş şutuyla eşitliği yakaladı: 1-1. Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlanırken ikinci yarıda Galatasaray gol için rakip kaleye yüklendi. 60. dakikada Sarı-Kırmızılılar'ın beklediği gol geldi ancak golü Balçova Yaşamspor'lu Altan Aksoy kendi kalesine attı. Cimbom'un 2-1 öne geçmesiyle Balçova Yaşamspor'un direnci iyice düştü ve maç adeta Balçova Yaşam'ın ceza sahasında oynanmaya başlandı.

FELİPE MELO 66. DAKİKADA PENALTI KAÇIRDI!
66. dakikada Tarık Çamdal'ın ceza sahasında düşürülmesiyle birlikte Galatasaray penaltı kazandı. Ancak topun başına geçen Felipe Melo'nun yerden ve çok yumuşak şutunu kaleci Ogün çıkardı. 74. dakikada bu kez sahneye çıkan isim kupada G.Saray'ın 5 golle en golcü futbolcusu Pandev'di: 3-1. Bu dakikadan itibaren başka gol olmadı ve Galatasaray, ilk maçta 9-1 mağlup ettiği Balçova'yı bu kez 3-1'lik skorla devirdi ve grubu lider bitirip Konyaspor'un rakibi oldu.

9'LUK KALECİ KESİK YEDİ
Galatasaray'ın deplasmanda Balçova'yı 9-1 mağlup ettiği maçta kaleyi koruyan Engin Kaya dünkü maçta kadroda yoktu. Sosyal medyada sık sık G.Saray aleyhine paylaşım yapan Engin Kaya, tepki çekmemesi için kadroya alınmadığı öğrenildi.

KALECi ERAY'IN BOŞU YOK!
Taffarel'in talimatıyla 2013 senesinde A Takım'a çıkarılan Eray İşcan Galatasaray'daki 11. resmi maçına dün çıktı. Eray eldivenleri taktığı her karşılaşmada kalesinde gole engel olamadı. 1.96'lık file bekçisi, Balçova'ya da 'dur' diyemedi.