Yıldırım haddini bilsin

Orman. "İslam'ın şartı beştir altıncısı da haddini bilmektir. Bunu da hadsizlik olarak görüyorum" dedi. Orman, Hacıosmanoğlu için ise "Hiçbir transferde araç olmayız. Beşiktaş'ı kullandırtmayız" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Şubat 2015 Güncelleme 02 Şubat 2015, 01:43
Yıldırım haddini bilsin

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, hem Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hem de Trabzon Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında sert açıklamalarda bulundu. Orman, Yıldırım'ın havuz açıklamalarını doğru bulmadığını belirterek "Bir kulüp başkanının kendi camiası dışında açıklama yapmasını doğru bulmuyorum. Herkes kendi camiası hakkında, kendi işleriyle alakalı açıklama yapmalı. Bunlar Türk futbolunu kavgaya götüren, yanlış şeyler. Biz hiçbir kulüple alakalalı açıklama yapmıyoruz. İslam'ın şartı beştir, altıncısı da haddini bilmektir. Bunu da hadsizlik olarak görüyorum. Sayın Aziz Yıldırım sevdiğimiz bir futbol adamı. Buradan kardeşi olarak söylüyorum, kendi camiasıyla ilgili açıklama yapsın" ifadelerini kullandı.

FİKRET ORMAN, TOLGAY CEVABINI DA VERDİ
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Tolgay transferiyle ilgili yaptığı açıklamaya cevaben "Hiçbir transferde rakibimizle didişmek değil, kendi stratejimizi kullanıyoruz. Bu stratejimizde ne fiyat artırımına gideriz ne de araya gireriz. Beşiktaş'ı kullandırtmayız. Beşiktaş amaç olacak bir kulüp, araç olacak bir kulüp değil. Transferde araç olmayız" ifadelerini kullandı.