Sergen farkı

Maça hızlı başlayan Gaziantep 27'de Muhammet ile öne geçti. Fakat 53'te Binya'nın atılmasıyla işler değişti... 54'te Aatif (pen), 56'da İbrahim ve 76'da Kadir 3 puanı getirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Şubat 2015 Güncelleme 01 Şubat 2015, 02:22
Sergen farkı

İÇİNDEKİLER

SİVASSPOR vurgun yaptı!.. Gaziantepspor deplasmanına konuk olan Kırmızı- Beyazlılar sahadan 3-1 galip ayrılarak altın değerinde bir 3 puanın sahibi oldu... Ligin ilk 15 haftasında 2 galibiyet alabilen Yiğidolar böylece Sergen Yalçın'ın göreve gelişinin ardından 3 maçta 6 puana ulaştı. Genç hoca da geçen sezon çalıştırdığı Gaziantepspor'a ağır bir darbe indirmiş oldu... Maçın ilk golü ev sahibi ekipten geldi. Muhammet Demir ceza sahasında düzgün bir vuruşla Korcan'ı mağlup etti ve skoru 1-0 yaptı. İlk yarı da bu skorla sona erdi.

İBRAHİM ESKİ TAKIMINI AFFETMEDİ
Fakat 53. dakikada maçın kaderi değişti. Penaltıya sebebiyet veren Gilles Binya oyundan atılınca Gaziantep 10 kişi kaldı. Penaltıyı ağlara yollayan Aatif Chahechouhe skoru 1-1 yaptı. Bu golden 2 dakika sonra, ligin ilk yarısında Gaziantep formasını giyen İbrahim Akın, Sivas'ı 2-1 öne geçirdi. 76. dakikada mükemmel bir gole imzasını atan Kadir skoru belirledi.