Paramı tıkır tıkır alıyorum

Rusya'da yayın yapan Sovsport isimli internet sitesine konuşan Krasic, "Burada paramı eksiksiz alıyorum. Başka kulüpler beni istiyor ama ücreti çok düşük veriyorlar. Bu nedenle gitmeye niyetim yok" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ocak 2015 Güncelleme 31 Ocak 2015, 01:56
Paramı tıkır tıkır alıyorum

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'deki geleceği tam anlamıyla yılan hikayesine dönen Milos Krasic, yine gündem olacak açıklamalar yaptı. Rusya'da yayın yapan Sovsport isimli internet sitesine çok özel açıklamalar yapan Krasic, Fenerbahçe'deki geleceğiyle ilgili de önemli ipuçları veriyor. Krasic, neden başka takıma gitmek istemediğini şu cümlelerle açıklıyor: "Başlarda sakatlıklar peşimi bırakmadı. İyileştikten sonra da süre alamadım. Nedenini bilmiyorum. Bu durumdan yalnızca hoca veya kulüp sorumlu diyemem. Ama bir oyuncuyu büyük paralar verip kadrosuna katıyorsanız sabır gösterip değerlendirmeye çalışmanız lazım. 1 buçuk yıl daha sözleşmem var kulübümle. Teklif eden kulüplerin önerdikleri ile burada aldığım paranın arasında farklar var. Dolayısıyla kulüplerin de anlaşması zora giriyor bu durumda. Param da takır takır yatıyor. Gitmek pek iyi fikir değil..."

"HAZIR DURUMDAYIM AMA OYNATMIYORLAR"
KRASIC fiziksel durumu ve performansı hakkında ise "Menajerim Dejan Yaksimovich'in çalışmalar yaptığını biliyorum. Şu anda hazırım. Sakatlığım yok. 10 günlük biz fiziksel aktivite sonrasında tamamen normale dönecek durumdayım. Kaliteli oyuncular kalitelerinden bir şey kaybetmez" diye konuştu. Krasic Bastia'ya kiralık gidip gelmesiyle ilgili ise "Oldukça iyidi. Bastia forması altında tam 18 maça çıktım ve 2 de gol attım" dedi.